Törökország mely részén a legjobb nyaralni?
Figyelt kérdés
Inkább északon keresek jó helyeket de nem tudok választani. Ti merre jártatok Törökországban és hogy tetszett? :)2014. ápr. 22. 20:07
2/3 anonim válasza:
Én nem jártam még Törökországban, de Marmarisszal szemezgetek leginkább. Bodrum is tetszik, de Marmariszból lehet kirándulni Rodoszra is, Görögországba egy napra, ezért választottam inkább azt. Kusadasiban a strandok jobbak, viszont onnan nem lehet a Dalyan kirandulasra menni, ezert azt kihuztam. Attol fugg mi erdekel... Ha strandolni akarsz, akkor Kusadasi, meg ott kozel van Izmir - az orszag 3. legnagyobb varosa- ott lehet soppingolni vagy varostnezni. Kusadasihoz kozel van Pamukkale meg Efezus is. Marmarisbol 2 napos kirandulas van Pamukkaleba meg Efezusba, meg ott van kozel a Dalyan es Rodosz - Ezekre Kusadasibol nem lehet menni.
3/3 anonim válasza:
Én jártam már Antalyában, Alanyában, Belekben, Kemerben, Side-ben es Kusadasiban is mind gyönyörű hely volt ha egyszer eljutsz oda feltétlenül érdemes megnézni Pamukálét es Kapadokiat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!