Kezdőoldal » Utazás » Európa » London melyik része a legjobb...

London melyik része a legjobb biztonságban és tisztaságban?

Figyelt kérdés

3-4 év múlva költöznék, ha minden jól megy cncs-két viszont inkább már most informálódnék:D

köszi a válaszokat

2014. ápr. 5. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Belsize Park, St. John’s Wood, Maida Vale, Marylebone, Pimlico, Kensington, Chelsea, Primrose Hill, Notting Hill, Chiswick, Richmond, Barnes, Kew, Hammersmith, Ealing, Fulham, Putney, Clapham, Battersea, Wandsworth, Balham, Streatham, Wimbledon, Anerley, Penge, Sydenham, Crystal Palace, Dulwich, East Dulwich, Greenwich, Blackheath, Docklands, Islington, Crouch End, Muswell Hill, Hornsey, Highgate, Finchley, Cricklewood, Kilburn, West Hampstead.

AZ ALÁBBIAKAT PEDIG KERÜLD EL, HA LEHET:

Harlesden, White City, Stockwell, Camberwell, Brixton, Peckham, New Cross, Elephant and Castle, Canning Town, Woolwich and large parts of Hackney.

2014. ápr. 5. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Erdekelne hogy az elso honnan szedte ezeket...Mert hogy a valasza utan tuti hogy nem setalt meg este Crystal Palace-ban vagy Penge-ben ha azt hiszi hogy biztonsagos es tiszta:D

Egyebkent pedig ki kell abranditsalak, kedves kerdezo, cnc-skent nem lesz penzed London legbiztonsagosabb es legtisztabb kornyeken lakni.

De hogy a kerdesre valaszoljak: Kensington, Chelsea, Mayfair, Westminster, Fulham, Dulwich

2014. ápr. 5. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Es szerintem Putney-ban sem jart, ott is van olyan getto resz hogy nappal alig mertem vegigmenni rajta.

En Bayswaterben (westminster) lakom, itt tisztasag, nyugalom, viszont iszonyat arak vannak. Egy 20nm luknyi alagsori "lakas" havi 955?.

Nezz korul Eszak-nyugat londonban kicsit kiljebb, Golders Green-ben pl. Ott nyugi van, ott foleg zsidok elnek, azokra vigyaznak es egyaltalan nem egy balhes resz. Dupla szobat mar havi 600? korul kapsz, persze ossze kell koltoznod egy rakas emberrel.

2014. ápr. 5. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Crystal Palace nem rossz, sőt, egy ideig laktam is ott. Putney és Penge-t azért írtam, mert fel van tüntetve egy biztonságos részei Londonnak c. weboldalon.
2014. ápr. 5. 22:30
 5/12 A kérdező kommentje:
hát persze nem is egy puccos hely kell. elég ha valahol biztonságosan és nyugisan el tudok élni azzal a fizetéssel
2014. ápr. 5. 22:45
 6/12 A kérdező kommentje:
van olyan ami nem egy gettó de nem is luxusdrága?
2014. ápr. 5. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:

"van olyan ami nem egy gettó de nem is luxusdrága?"

Hendon, Golders Green, Muswell Hill, Finchley, Hampsted.

Jelenleg Chelsea-ben lakom, nagyon jó, bár nem olcsó.

2014. ápr. 5. 23:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nezz korul Putney, Wimbledon, Richmond, Kew Gardens, esetleg Twickenham kornyeken, nagyon szep es biztonsagos reszek ezek, picit dragabbak mint az atlag de megeri! Ha esetleg csak vonat van az ne rettentsen el, nagyon jol lehet azokkal is kozlekedni, 20-30 perc alatt London kozpontjaban vagy.

De nyilvan sok fugg attol is hogy hol fogsz dolgozni.

2014. ápr. 5. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:

esetleg a russell sqr környéke? (bloomsbury/camden)

laktam arra és elég normálisnak tűnt, bár nem tudom árban milyen london többi részéhez képest

2014. ápr. 6. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:
En st johns woodban lakom. Csak ajanlani tudom. A mi lakasunk 1600 egy honapra es 30 m2. De vannak itt olcsobbak is azert. Kozel a regents park, tiszta, sok a zold, kozel a baker street, oxford street es kilburn. Nagyon jo kis kornyek.
2014. ápr. 6. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!