Volt már valaki Görögországban azon belül Paraliában és Olympic beachen?
Az árára konkrétan nem emlékszem, de nem olyan vészes. Ob és Paralia között egy sétáló út van, ami végig a tenger mellett húzódik. Hülyeséget nem akarok írni, így azt nem tudom meg mondani hány km-es szakasz. De szerintem 3 biztos. Mi azért nem vettük a vasutat igénybe ( ami igazából kerekeken gurul), mert Paraliarol már felesleges lett volna átmenni. Part/Víz kb. ugyan olyan.
Inkább ugye azok használták akik Ob-n szálltak meg, és este átjöttek Paraliara a nagyobb élet miatt. Paralia este olyan mint egy hering party, tele van emberrel,és árusokkal minden. Bár engem nem zavar. De vannak olyanok is akik ezt nem kedvelik.
De visszatérve, a járat ugye a két település között megy. Felvesz és letesz, a városban már nem nagyon megy. Sűrűn közlekedik egyébként. De a kihelyezett idegenvezetőtök majd úgy is segít hogy hol tudok felszállni, illetve hogy mikor mennek az utolsó járatok ilyesmi. :)
Júliusban iszonyat jó meleg van. Szinte esélytelen hogy legyen esős napotok. :D Biztos vagyok benne hogy nagyon jól fogjátok majd magatokat érezni attól hogy "csak" egy üdülő falu ! :D
Rengeteg bárral, és étteremmel, no meg szőrmebolttal találkoztok majd. De ha éppen discozni vágytok akkor abban sem lesz hiány. Ez egyik ami kb. ott van ahol beérkeztek OB.-ről a Luna vidámpark után..ennek a neve Omilos lesz. Ez exklúzívabb. A másik disco pedig Paralia túlsó végén van. Ha a part mentén mentek végig, akkor simán oda találtok. Ennek a neve pedig Cocus disco lesz. Ha be googlézod, akkor mindkettőről dob ki fotókat hogy milyenek :D
És ti egyénileg, vagy buszos út keretein belül mentek majd ? Bár a megérzésem az hogy autóval :D
Igazából megvallva még irigyellek is titeket, hogy ti már júliusban ott lehettek :))
Tolo az kb. 1600km-re lesz, és mi majd csak augusztus vége felé megyünk :(
És ti melyik utazásival mentek majd ? :D Szerintem reggel 9-10 körül értek oda Ob.-re.Bár az attól függ hogy magyar országról mikor és hol szálltok fel. Illetve még sok múlik a határokon,és az irodákon is.
A Luna parkba mi nem ültünk fel egy hintára sem, csak sétálgattunk.
Cocusba be mentünk. Furcsa hogy ott nem igazán táncolgatnak mint mondjuk itt Mo.-n. Megy a zene, ülnek, beszélgetnek. Bár a késői órákban a kellő alkoholtartalom mindenkinek felszínre hozza a "táncos" énjét :D De ez jobban a szerbekre,magyarokra,no meg a románokra jellemzőbb. Görögökre annyira nem. Cocus belülről nagyon menő. Legalább is nekem nagyon tetszett. Kis asztalok,nagy bár pult,pálmafák bent, ja meg nyitott felülről. :D
Tolo-ról írok majd úgy is megint egy beszámolót hellasz.hu-ra. Akkor majd ide is bemásolom.
De ha túl lesztek rajta, akkor a tiédet is nagyon szívesen el olvasnám. Kíváncsi vagyok hogy nektek tetszett -e Ob.-és Paralia :D
Fúú annyira nem emlékszem már :D Dodgem, körhinta, biztos :D Ha jól emlékszem mi a 14 és fél óra alatt értünk Paraliara. Persze ez lehet több is kevesebb is. Sok múlik a határokon. Párnát vigyetek, éjszaka nagyon hasznos a buszon !! :D
Persze hogy fogok akkor is emlékezni! Ha van valami téma,akkor naponta felnézek. Ha épp nincs..akkor is hetente-kéthetente benézek ide :)
Igazából én sem tudtam :D Kb. 2 órára szunnyadtam meg hajnalban. Éjfél után már nem áll meg a busz :S Csak reggel Evzoninál ( első görög pihenőhely ). Nekem a hajnal volt a legkritikusabb.
Evzoninál kicsit hosszabb lesz a pihi. Ott van ingyenes wi-fi zóna is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!