Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországban, Paráliában...

Görögországban, Paráliában homokos a part ugye?

Figyelt kérdés

Tényleg sok a medúza?

Görögországban mit visznek magukkal az emberek a strandra?Mire fekszenek?Gyékény?Törölköző?:D

2011. máj. 24. 19:46
1 2
 1/14 -Pimpike- válasza:
Igen homokos, meduzával nem találkoztam 1 hétig voltam ott. Szép hely mi is gyékényt vittünk igaz ez 17 éve volt.
2011. máj. 24. 19:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Homokos.

Nem volt medúza.

2011. máj. 24. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Homokos és tiszta. Ami nem tetszett, hogy a kutyák a fürdőzők között voltak. Ott fürödtek ez emberekkel.
2011. máj. 24. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:

Homokos. Medúza nincs sok, de azért egyet-kettőt [én tavaly voltam, igaz Olympic Beach-en, de Paraliára is átmentünk többször is]

Az emberek általában gyékényen fekszenek. Szerintem te is zt vigyél. Sokkal jobb, higiénikusabb, mint a törölközőn.

2011. máj. 24. 22:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Gyékényt, napernyőt mindenképp vigyetek. Jól jöhet kisebb hűtőláda is, ha nem akartok annyit költeni üdítőre.

Én úgy 7-8 éve voltam, akkor nagyon sok medúza volt, meg is csípett egy, meg szemetes is volt, és sok cigány volt (nem magyarok, de nem is görögök) és úgy viselkedtek, mint az itteniek többsége:S Nekem nem tetszett a hely, de lehet hogy azért mert előtte már többször voltam a szigeteken, azoknak más a hangulatuk, Paráliának nincs olyan görögös feelingje.

De lehet hogy az utóbbi időben jó irányba változott a helyzet.

2011. máj. 25. 16:09
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

én voltam Görögországba nem egyszer nem kétszer tehát van viszonyítási alapom és ez alapján azt mondom hogy parália nem a legjobb hely :/...a víz már nemhiszem hogy tiszta, felkavarja a sok dzsuva és nagyon sok ott a magyar szal úgy érzi magát az ember mintha a Balatonon lenne :/medúzák mindenhol vannak...

sztem elég a törölköző márha napozni és fürödni mész és nem egy napernyő alatt aluszkálni...vagy gyékény is jó.Viszont napernyő napággyal sem drága annyira , elég ha odafekszel jön egy pincér , muszáj tőle rendelni és akkor már annyi ideig vagy ott ameddig akarsz asszem.. elég csak egy vizet rendelni...

2011. máj. 26. 12:06
 7/14 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-24 20:38

Tudod én az ilyenektől mint TE mindig azt szoktam megkérdezni, hogy a madarak és a halak nem zavarnak?? Azok se mennek ki a parton vécére... Egy normálisan tartott kutya tisztább, mint a legtöbb ember....

2011. máj. 27. 14:04
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

14.04-es

Nekünk is van 2 kutyánk és nagyon szeretjük.

Ezek kóborkutyák akik egyáltalán nem ápoltak és kiszámíthatatlanok. Szerintem Te sem fürödsz együtt a kádban a kutyáddal.Jó a tenger és a kád nagyon távol van egymástól.

2011. máj. 27. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

hát elég távol van :D engem addig nem zavarnak a kutyák amég nemjönnek oda belenyalni a pofámba :) bár még az se zavar ugyis vízbe vagyunk nem ? :)

ez ilyen öreg banyás hozzáállás hogy jaj nehogy a kutya ott fürödjön ahol én...

2011. máj. 27. 15:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Akit már harapott meg idegen kutya az nem így vélekedik.

Szép napot!!!!!!

2011. máj. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!