Hogy érezted magad Görögországban?
szia!
Én Makrygialos-on voltam,most augban.nagyon jó volt.35 fok.nagyon kedvesek voltak a helyiek.éttermekbe mindig kaptunk ajandékot,plussz élelt vagy salatat.ez egy halászfalu nincs annyira felfedezve,hál Istennek csend volt.jobb mint a Balcsi,ja és nagyon olcsó.ajanlom mindenkinek!
Voltam Sartin, Paralian, Nei Poriban, Korfun. Paralia kivételével mindegyik nagyon jó volt. A görögök kedvesek, jó arcok, finom a kaja.
Korfut érdemes megnézni a helyi járatos busszal, sokkal olcsóbb, mint a szervezett kirándulás.
Nagyon jól!! :) Igaz, még csak 1x Paralián, és 1x Olympic Beachen voltam, de mindkettőt imádtam, attól még, hogy mások lehúzzák...
Jövőre Pargába tervezzük a nyaralást.
Voltam már Rodoszon és Korfun többször is, Santorinin, Krétán, Zakynthoson, Parálián, Olympián és a Meteoráknál egy-egy napot. Parália kivételével minden nagyon tetszett!
Gyönyörű a táj, szállás és kaja olcsóbb mint a Balcsin, vendégszeretőek a görögök, csak olyan ráérősek, pl. a menetrendszerinti buszok tuti nem jönnek pontosan:D
Én nagyon szeretek ott nyaralni, idén Horvátországban voltam, az annyira nem tetszett, drága is, és a horvátok amint meghallották, hogy magyarok vagyunk, bunkók lettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!