Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy érezted magad Görögország...

Hogy érezted magad Görögországban?

Figyelt kérdés
mikor ott voltál nyaralni,milyen élményeid,benyomásid voltak.nem a mostani helyzetre gondolok,hanem általánosan.emberekről mit gondolsz,stb.merre jártál,és mikor.
2011. okt. 29. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
10 éves voltam és frászt kaptam a rengeteg rovartól.
2011. okt. 29. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én Makrygialos-on voltam,most augban.nagyon jó volt.35 fok.nagyon kedvesek voltak a helyiek.éttermekbe mindig kaptunk ajandékot,plussz élelt vagy salatat.ez egy halászfalu nincs annyira felfedezve,hál Istennek csend volt.jobb mint a Balcsi,ja és nagyon olcsó.ajanlom mindenkinek!

2011. okt. 29. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Voltam Sartin, Paralian, Nei Poriban, Korfun. Paralia kivételével mindegyik nagyon jó volt. A görögök kedvesek, jó arcok, finom a kaja.

Korfut érdemes megnézni a helyi járatos busszal, sokkal olcsóbb, mint a szervezett kirándulás.

2011. okt. 29. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jól!! :) Igaz, még csak 1x Paralián, és 1x Olympic Beachen voltam, de mindkettőt imádtam, attól még, hogy mások lehúzzák...

Jövőre Pargába tervezzük a nyaralást.

2011. nov. 1. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már Rodoszon és Korfun többször is, Santorinin, Krétán, Zakynthoson, Parálián, Olympián és a Meteoráknál egy-egy napot. Parália kivételével minden nagyon tetszett!

Gyönyörű a táj, szállás és kaja olcsóbb mint a Balcsin, vendégszeretőek a görögök, csak olyan ráérősek, pl. a menetrendszerinti buszok tuti nem jönnek pontosan:D

Én nagyon szeretek ott nyaralni, idén Horvátországban voltam, az annyira nem tetszett, drága is, és a horvátok amint meghallották, hogy magyarok vagyunk, bunkók lettek...

2011. nov. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!