Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok megbízható külföldi...

Tudnátok megbízható külföldi munkaközvetítőket ajánlani? / Európán belülre. /

Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, akik által még itthon átadják a kezedbe a munkaszerződést. Továbbá, akiknél van hres szolgáltatásuk is, tehát ezt úgy értem, hogy nem csak a munkaszerződés lebonyolításában segítenek.

2014. ápr. 3. 17:31
 1/7 anonim válasza:
Álljunk meg egy szóra. Elhiszem, hogy kell a biztonság, de te LÁTATLANBAN aláírnál egy munkaszerződést? Ezek általában határozott idejűek. Gondolj bele, nem léphetsz ki mondjuk egy évig. Mi van, ha nem felel meg? A meg nem felelést úgy értsd, hogy fülvédőben is elviselhetetlen nagy zaj vagy savas kipárolgású vegyszerek közti munkavégzés, hűtőházban való tevékenység egész nap, a mínuszokban, mondanom sem kell hány és milyen folyományai lehetnek az ilyennek. Tudod magadról előre, hogy testileg, lelkileg bírod és hogy meg is éri? Eszed be ne jusson előre, személyes szemle nélkül aláírni bármit is! A külföldi munkaerőpiac nem Alice csodaországa, akármennyire is jóhiszemű az ember. Ezt itthonról nem lehet intézni (magasan qualifikált munkaköröknél előfordul előzetes Skype interjú, de valami azt súgja nekem, hogy te most nem ezen a vonalon mozognál).
2014. ápr. 3. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Informatika területre mennék. Nekem eddig meg mindenki azt fújta, h csak közvetítő által, és szerződéssel a kezembe menjek.
2014. ápr. 3. 18:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsika, de nem a véleményedre voltam kíváncsi, hanem olyanok válaszára, akik tudnak megbízható közvetítő céget ajánlani.
2014. ápr. 3. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha IT-s vagy, ne foglalkozz magyar(orszagi) közvetitökkel. Bar nem ezen a területen vagyok, de nehany fehergallerosokkal foglalkozo közvetitö:

Michael Page (www.michaelpage.com), Robert Walters (www.robertwalters.com), Hays (www.hays.com)

Mindegyiknek van a legtöbb europai orszagban sajat weboldala, helyi lehetösegekkel.

Ezek a nagyobb, tömeg-közvetitök, sokfajta allassal (köztük IT-vel) foglalkoznak. Itt egy vagy csak a millio palyazo közül: ha latnak fantaziat benned, van pont a profilodba vago ajanlatuk akkor segiteni fognak. Viszont hallottam olyat is, akit elsö interju utan nem nagyon kerestek.

Vannak kisebb, speci IT közvetitök is, de azt csak akkor lehet ajanlani, ha tudjuk, melyik orszagban nezelödsz.

Nem igazan ertem, milyen HR-es szolgaltatasra gondolsz...

2014. ápr. 5. 11:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm. Ilyesmire gondoltam pl. akik ajánlatot tesznek, az adott területemre, tehát nem csak annyi van, hogy beregizek egy céghez aztán vagy lesz vmi, vagy nem, ill. mindent intézhetek én. Olyanokat tudok én is, és nekem az nem igazán tetszik, vhogy nem tudok bennük megbízni. Nincs amúgy konkrét tervem, h helyileg hová mennék, max. annyi, h lehetőleg angol nyelv tudás elegendő legyen. Utána nézek azoknak, amiket ajánlottál, és még egyszer köszi. :D
2014. ápr. 5. 11:36
 6/7 anonim válasza:

Melyik It terület. Mert abból van egy pár.

Bővebben írhatnál róla.

2014. ápr. 5. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Privibe megírtam.
2014. ápr. 5. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!