Ajánlanátok megbízható külföldi munkaközvetítőket? Tapasztalatokat is írjatok. Egyébként párommal szeretnénk mindketten beszélünk németül is és angolul is alapfokon.
Hogy érted a külföldi munkaközvetítőket?
Magyar munkaközvetítők akik külföldi állásokat hirdetnek. Vagy angol / német munkaközvetítők amik az adott országban működnek?
A magyar közvetítőket felejtsd el, mert lehúznak és átvágnak!
Az angol közvetítőket is, mert ők is, de ők legalább nem vágnak át!
Légy a saját közvetítőd, jó angolal simán találsz munkát, akár pár nap alatt! ;)
ma 19:35
Én angol munkaközvetítő irodában dolgozom, és nem szokásunk átvágni senkit.
Vannak szabályok amiket be kell tartanunk. A legtöbb munkaajánlat úgy érkezik az irodánkba, hogy a cég aki emberkéket keres megszab bizonyos feltételeket az adott munkával kapcsolatban.
A angol munkaközvetítő cégek nem kérnek előre semmiért pénzt. Ha alkalmas vagy egy munkára, akkor céljuk hogy tudj dolgozni. Amint lesz munkád, csak a heti 2-4 font biztosítást vonják le, de ha átvesz a cég, vagy már nem a munkaközvetítő iroda alkalmazásában dolgozol, a biztosítás összegét visszakapod sok helyen ha nem vetted igénybe. Annyi "csalás" szokott lenni hogy az ott dolgozók időnként igénybe veszik a protekciót. Vagyis ismerőst, rokont előnyben részesítenek bizonyos munkáknál.
Kedves utolsó!
Mint írtam:
"A magyar közvetítőket felejtsd el, mert lehúznak és átvágnak!
Az angol közvetítőket is, mert ők is, de ők legalább NEM vágnak át! "
Ha angol közvetítői irodáról van szó, ők nem vágnak át, de lehúznak és ez tény (nyilván nekik is fizetés kell, érthető)! A fizetésedből a közvetítő irodának megy az órabérből 0,5-1font (havonta így 80-200font a fizetésből), néha több is!
A magyar közvetítők meg átvágnak, csak a pénzt szedik le, sokszor 30-40ezreket előre, ha nem többet! 100 ilyen magyar közvetítőből 2 tisztességes! Megjegyzem, SAJNOS ez a tapasztalat!
ma 01:15
Példa hogy mennyivel húzzuk le a dolgozókat.
Irodai takarítás: A cég nekünk 6.50 font/óra fizet. Mi ha találunk megfelelő embert 6.19 font /órát fizetünk.
Igaz van levonás, hiszen a mi sikerünk az általunk közvetített dolgozók sikereiből van. Ez tény. De nagyon kevés az olyan cég aki nem vesz igénybe fejvadászt vagy munkaközvetítő cégeket.
Örülök neki, hogy ennyit vontok, ennyiből nem is tudtok többet vonni, mert a minimál alá nem mehettek tudtommal (lehet nem így van, 6,19 a minimálbér), ha magasabb lenne az órabér akkor arányosan többet is vontok, amit leírtál az a minimum! Elhiszem, hogy véded a munkahelyed, de akkor is jobb Önállóan szerintem!
Én azt tudom, hogy ismerősöm 7,50be van irodán keresztül és 6,60at kap amiből még az állam is von valamennyit, és Ő is keres melót, hogy szabaduljon az irodától!
Kezdésnek viszont gyorsabb munka találási lehetőség, ez is igaz!
Bár én kiérkezésem után másnap szétdobáltam 50CV-t a neten és személyesen, 3nap múlva már kezdhettem is, ez volt augusztusban, szerencsém volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!