Innsbruckban, Tirolban dolgozók! Titeket is napi 12-14 órában dolgoztatnak? Nektek is a heti két pihenőnap csupán néha jár?
ha azt írtad alá hogy te éjjel nappal vezetni fogsz, ők mondtak egy összeget te pedig elfogadtad akkor nyilván ez a munkád, de ez nem általános
ilyet azok a cégek szoktak csinálni amiket lengyelek alapítanak, direkt azért hogy kínozzák a munkavállalókat, ők meg zsebre rakják a nagy pénzt
építőiparban is van sok ilyen cég, ezeket el kell kerülni
Ki a franc mondta azt, hogy azt írtam alá?! Olvass vissza.
Ez pedig egy rendkívül ismert, mocskosul nem "lengyel"(???) cég. És pont ez a baj. Mindenki ismeri, a várost ők látják el, mégis megtehetnek ilyesmit. Ez nem normális.
Amit pedig írsz az Ausztria. Jómagam említettem Zürichet is, ott meg aztán végképp nem hülye lengyel a VBZ. Ha így sem tudod mi az, nézz utána, és csodálkozz.
Legfőképp azon, hogy egy ilyen vállalat is képes rabszolgáztatni még a saját népét is, nem csak a külföldieket.
De itt nem ez a kérdés. Az volt, hogy aki Tirolban dolgozik az is rabszolgázik, vagy ők azért nem?
figyelmesen elolvastam újra mindent
azt írtad "Hiába a szerződés, ha állandóan szinte megállás nélkül vezetned kell"
ilyen azt hittem csak ukrajnában van,
amit aláírtál az van, nincs olyan hogy heti 40 óra van a KV-ban és te 80at vezetsz, vagy nagyon sokat fizetnek mert kapod a túlórát (ami korlátozva van, sok helyen már nem is engedik)
de én nem akarok vitatkozni veled, nyilván nem véletlenül mondod hogy így van
hol dolgozol most?
Bocs, kicsit felhúztam magam, csak már lassan minden második kérdésnél van egy önjelölt beszólogató aki nem olvassa mit írnak, de kéretlenül oltogatni a másikat (sokszor nem is a témába vágva), na ahhoz van kapacitása. Te nem ilyennek tűnsz, még egyszer sorry.
De ennek ellenére tényleg írtam: "Ahová én jelentkeznék..." :D Tehát valóban nem írtam alá semmilyen szerződést, az pedig, hogy mi van a Kollektivvertrag-ban, az egy más világ MÁSOK (innen van az információ, ottani kollegáktól) elmondásai alapján.
Biztos vagyok benne, hogy kifizetik a túlórákat, de basszus, húsz napokon át folyamatosan vezetni látástól-mikulásig?... Lehet valaki ezt bírja, én száz, hogy nem lennék képes rá. Fizikailag.
Ha már ott vagyok, szeretném látni, vagyis JÁRNI az álomszép környéket, emberekkel ismerkedni, hétvégente átruccanni a szomszédba, Olaszországba, de így hogy? Álmaimban lássam az álomszép világot? :D
Más problémám nincs, de épp elég ez. Pedig a fizu jó lenne.
a kollektív szerződések fent szoktak lenni a neten, de egyet se találok ami buszos
viszont ilyet találtam, írj nekik hogy küldjék el a KV-t, aztán abból csak kiderül, hogy mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!