Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik a tisztább ország :...

Melyik a tisztább ország : Olaszország vagy Spanyolország?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Olaszország, annak északi része, a déli része már annyira nem.
2009. dec. 30. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én, ahova járok Olaszországba (Bibione) nyaralni, ott én még életemben nem találkoztam patkányokkal, azok remélem nem Riminiben vannak, mert oda szeretnék még életembe eljutni. :DD Az üdülőhelyek rendszerint tisztábbak, de a városokra már ez nem jellemző (akár északon, akár délen vagy), sőt Triesztnél a szlovén-olasz határon egy szeméttelep húzodik.
2009. dec. 30. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét országban vannak gyönyörűen rendbetartott és patyolattiszta helyek, ha kerülöd a nagyvárosokat és a közép-európai tömegturizmus célpontjait. Ha vízpartra vágysz, Spanyolországban Marbellát vagy Nerját ajánlom, Olaszországban Positanot, Amalfit, Portofinot, a Cinque Terre bármelyik falvacskáját, a Garda-tó körüli településeket vagy Szicíliában Taorminát. Ezek mind lélegzetelállítóan szép helyek, személyes tapasztalat alapján mondom. Soha nem vágytam az olyan "üdülőüzemekbe", mint amilyen Bibione vagy Lloret de Mar.
2009. dec. 30. 23:30
 14/18 anonim válasza:
100%
Olaszország cseppet sem tiszta. Aki járt Nápolyban meg főleg tudja. A nagyrésze a szemétnek hulladéknak az olasz bűnszervezeteknek is betudható. meg amúgy is.
2009. dec. 31. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nápolyba én áprilisban fogok menni, úgyhogy kíváncsi leszek erre a szemétdologra. Az tény, hogy északon pl.: Triesztben is nagy a szemét, de még a szlovén-olasz határon is.
2010. jan. 1. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sötét a kérdés kiirója. Ne csajszizz!!!!

Mellesleg én egy harmadik személy vagyok, de te kurv@ idegesítő vagy!!

2010. máj. 30. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Gran Canaria neked tiszta, meg Barcelona??? Jézusom!!! Szép a Vatikán előtt???? Itt Budapesten is szép a Bazilika előtt, meg a Hősök Tere!!! Róma amúgy nagyon mocskos, emberi ürülékek, a spanyol városokban is.
2010. máj. 31. 02:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan elfogult vagyok Olaszországgal, de szerintem is Spanyolország a tisztább hely úgy nagy átlagban.
2012. máj. 29. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!