Melyik a tisztább ország : Olaszország vagy Spanyolország?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 12:50
1/18 anonim válasza:
Mindkét országban éppúgy találsz fényesre kivakart, csillivilli, exponált helyeket, mint lepukkantabb, elhanyagoltabb városrészeket.
2/18 anonim válasza:
sztem spanyolország de olaszország is jó
3/18 anonim válasza:
Én csak Olaszországban voltam, de szívesen elmennék Spanyolországba is. Egyébként egyet értek az első válaszolóval.
4/18 anonim válasza:
Én Olaszországot ajánlom mert ott voltam és nagyon szuper ott minden ,legalábbis ahol én jártam.Tisztaságra ezért csak Olaszországot tudom ajánlani mert nagyon tiszta és rendezett.Minden full-extra.:D
5/18 A kérdező kommentje:
Ok Csajszi :),jártál már Nápolyban is kis csajszika?:)
2009. dec. 17. 19:27
6/18 Sexylady válasza:
olasz:) Csak mert olaszul valamennyire tudok =D
7/18 anonim válasza:
Szerintem olasz.. Jártam egy helyen, az nagyon szép volt.. de engem le ne csajszikázz..
9/18 A kérdező kommentje:
Az legyen szíves ne írjon olyan marhaságokat hogy csak mert olyan nyelven tudok,hanem a kérdésre válaszoljon,köszi csajszik!
2009. dec. 18. 09:21
10/18 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy hol jártak az előttem szólok, de Olaszországot ne nevezzük már nagyon tisztának! Ez olyan benyomást kelt, mintha tisztább lenne mondjuk Magyarországnál, ami jajjj, de nem igaz. Én Németországban élek és még ezt sem nevezném egyértelműen tisztábbnak, mint Magyarország. A legtisztább helyek egyébként, ahol eddig életemben jártam, Mallorca és Garn Canaria volt, ami Spanyolországhoz tartozik. Nem ennyire, de szép tiszta volt Barcelona is, de Spanyolországot ennél jobban nem ismerem. Nem így van ez Olaszországgal, ahol Rómában egy felüdülés volt a szép tiszta Vatikánba lépni a mocskos város után, de említhetném a bolognai vagy firenzei, padovai, velencei vagy éppen a büdös és patkányos tengerparti élményeimet is. Mocsok az egész. Olyan, mint Románia. Mondjuk azért igen nagy különbségek vannak ott is, egy Cosenza illetve valamelyik Süd-Tiroli városka között. Ez utóbbi rendezett és szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!