Mit gondoltok: Spanyolország vagy Olaszország a szebb és érdekesebb ország, és miért?
szerintem Olaszország...:
Olaszország:
-ókori emlékek, Colosseum, mondhatni egész Róma, Vatikán, stb
-ételek, sajtok, tészták, pizzák.
-Velence: hangulatos utcák, stb.
SPanyolország:
-bikaviadal
-nemzeti ételek
-templomok, terek...
minden szempontból Olaszország a jobb, mindkét helyen van tenger, de Olaszországban a látnivaló is több, illetve az ételek is jobbak, szerintem Olaszország nagyobb élmény lenne.
Szia!
Azzal egyet értek, hogy Spanyolországban a kaja nem a legjobb, de azon kívül szerintem minden jó, szép és gyönyörű. Costa del Sol (Torremolinos, Marbella) gyönyörű városok. Már kétszer voltam, de még most is visszamennék. Látnivaló pedig bőven van: Alhambra, Sevilla, Gibraltár (még akár Marokkóba is át lehet benn). Szerintem mindenképpen Spanyolország a szebb.
Erre csak szubjektív választ lehet adni, így sztem az a legjobb, ha te magad elmész mindkét országba és utána eldöntöd a saját megítélésed és tapasztalataid. Mind a kettő elég hasonló ország, de mégis különböző. Mind kettőnek vannak sajátosságai kultúrában, történelemben, építészetben, gasztronómiában és természeti szépségekben.
Én a magam részéről Olaszországra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!