Londonban élek 2 hete és nem találok munkát. Tippek?
Figyelt kérdés
Alap angol tudásom van.Be regisztárltam 2 állásközvetítőbe, de semmi.e-mail en keresztül jelentkeztem vagy 50 állásra, de semmi.Mit tudok még csinálni?Sajnos nem olyan jó az angolom, ezért csak hoteles illetve konyhai kisegítő állásra jeletkeztem.Mindegy mi csak lenne már munkám.2014. febr. 25. 17:01
11/16 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy? Van jogsid?? Mert lehet tudok neked segíteni.
12/16 anonim válasza:
Az imperial ugynokseghez menj, ott vannak a magyarok. Most nincs sok melo, de annyi lesz h kifizesd a lakasod meg a kajat. Kitchen porter vagy pincer. Szemelyesen menj be es regisztralj.
13/16 anonim válasza:
Megkaptam az üzenetedet.
Én kérdeztem, hogy fiú vagy lány vagy és van-e jogsid. Mivel nincs, így nem tudok segíteni, mert a jogsi az egyik ami feltétel a munkához..A másik a lány, mert végül is bejárónői munkáról lett volna szó. Kiadó, vagy épp leköltöző lakásokat kellett volna takarítani..sajnálom.. Esetleg megpróbálkozhatnál az építkezési iparban érdeklődni. A vasútvonalra több helyen keresnek embereket, a javítások miatt, vagy vidéken épülő bevásárló üzleteknél is kell ember
14/16 anonim válasza:
Szia! Elég "holt" időszakban érkeztél. A munkaközvetítőknél is kb májusban indul be, de van telefonszámom egyhez ahol dolgozik egy magyar srác. Privátban megadom ha érdekel. É-Ny London.
16/16 anonim válasza:
röhejes,aki ilyen felelőtlenül kimegy külföldre,és abszolult szervezetlen is egyben.nem is csoda,hogy nem találsz semmit.főleg zéró nyelvtudással,ennyi erővel otthon is ülhetnél,és nem került volna egy rakás kiadásba,nagyon sokan bebukják majd pucér s.eggel hazatántorognak,így kell nektek,ti ostobák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!