Mely országokban ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Kedvesek a többi emberrel, megbecsülik a másikat, emberségesen, normálisan bánnak egymással.2014. febr. 15. 18:28
1/5 anonim válasza:
A világ túlnyomó többsége ilyen. Szomorú, hogy pont Magyarország nem és ilyen kérdéseket kell feltenned.
Komplett Nyugat-Európa, Észak-Amerika és az összes többi fejlett ország. A nem fejlettek nagy része is, de oda nyilván más okokból nem célszerű kitelepülni.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt tapasztaltátok is, vagy csak tudjátok?
2014. febr. 15. 20:46
4/5 anonim válasza:
USA sorra gyilkolja le az arabokat, szóval nem mondanám őket olyan emberségesnek...
Lehet én vagyok a pesszimista, de nem hiszem, hogy létezik ilyen ország. Az biztos, hogy vannak jó emberek, és olyanok, mint amit a kérdező írt, de a mai világban sajnos ez már egyre ritkább.
5/5 anonim válasza:
Spanyolorszagban elek,Andaluziaban, errefele az emberek tobbsege ilyen. Otthon evekig nem is vezettem, itt ujra van kedvem,mert nem idegbetegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!