Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megérné lakást venni Romániába...

Megérné lakást venni Romániában és onnan átjárni Magyarországra dolgozni?

Figyelt kérdés
A román minimálbér 45.000 Ft, a magyar 100.000. Ez azt jelenti, hogy magyar minimálbérrel kb. úgy élnék kint, mint egy diplomás?

2014. febr. 5. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
És a román-magyar határ szerinted bővelkedik munkahelyekben?
2014. febr. 5. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az amit az előttem lévő is írt, egyik ismerősöm a román-magyar határhoz költözött a magyar oldalra, mert ott másfél milláért palotát vett. De illegális munka ott szinte nincs is, felkopott az álluk szinte...
2014. febr. 5. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha találsz munkahelyet és lakást a határ két oldalán, akkor elvileg működhet, de számolj azzal is, hogy az utazással nemcsak sok idő megy el (főleg télen, amikor esik a hó), hanem sokkal többe is kerül. Én is útlevéllel járok dolgozni, pont ugyanezen okból csak én nem arrafelé, itt a távolság sem nagy, mégsem kényelmes.
2014. febr. 7. 07:55
 4/5 anonim válasza:
Lehet hogy megérné, de ahhoz azért románul is tudni kell!
2014. febr. 22. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

En nagyvaradi vagyok es itt pont forditva csinaljak az emberek. A hatar errulso oldalan, tehat Nagyvaradon rengeteg munkahely van, sorra epulnek a gyarak, ezert ugy a varosban, mint a kornyezo falvakban eleg dragak a lakasok. Pont ezert rengetegen kikoltoznek varosbol es Magyarorszagon vesznek hazat, mivel ott joval kevesebb a munkalehetoseg, olcsobbak a hazak, stb. Nem csak magyarok, hanem foleg romanok, akik minden reggel atjarnak dolgozni.

Arad es Temesvar kornyeken is rengeteg nagy ceg van.

2014. febr. 25. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!