A lanyom 10 eves es holnap indul taborba . Miket pakojak neki? magyarorszagra megy, mi pedig romaniaban lakunk
mennyi vastagruhat kell neki tegyek?
milyen ido van ott? vekonyruhat ( rovidnadrag , szoknya ) tegyek be?
segitsetek mert nem tudom mit kell egy gyeeknek pakolni ha taborba megy , mert most engedem el eloszor es en sem voltam soha sem igy fogalmam sincs mit pakoljak
Most olyan idő van, hogy hosszú nadrágban és pólóban érzi jól magát az ember. De reggelre kell valami hosszú ujjú felső is. Gyógyszer, hát nem tudom. Ha nem hányós vagy beteg, én nem tennék vitetnék semmit vele, gondolom a tanároknál úgyis lesznek alap gyógyszerek.
Amúgy hová mennek?
Ez attól is függg, hogy hány nap a tábor. Nálunk elég lehűlt a levegő most, hosszú nadrágban is pulóverben vagyok. Az árnyékban hűvös van, ha kisüt a nap, akkor ott meleg van, de a rövidnadrágos nyár szerintem elmúlt. Persze azért hozzon egy-két rövidnadrágot vagy szoknyát.
Kardigánból meg ne egyet, hanem többet :)
Gyógyszerből én algopirynt szoktam, meg szén tablettát (hasmenés ellen), de lehet még torokfájás elleni cukorkát, C-vitamint...
A neszeszerébe a fogkefét ne feledjétek:) + szappan/tusfürdő, fogkrém, (több nap esetén sampon, hajszárító)
mondjuk egy hétre kb. ezek a legfontosabbak, a "minimum":
3 hosszúgatya, 2 halász, 1 rövid (vagy 1 halász, 2 rövid)
3 hosszúujjú, 7 rövidebb (top, ujjatlan, rövidujjú) értelemszerűen fehérnemű (zokni, bugyi, melltartó), edzőruha. 2 kardigán, 1 pulóver. 2 pizsi
1 zárt cipő, 1 edzőcipő, és 1 papucs vagy szandál (vagy mindkettő).
egyebek: költőpénz (10e, de nem költheti el mind!), telefon, zenelejátszó, kártya, apró játékok (van sokmindennek kicsi változata). Tisztálkodószerek, hajgumik, stb..
Talán ezek a legfontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!