Párizs vagy Moszkva az érdekesebb? Ti melyik helyre mennétek?
mindkettő szép és mindkettő meglehetősen drága...
Moszkvában is rengeteg a látnivaló és szép is meg érdekes de nem kedvez annyira sem az időjárás sem az árak
Párizs: látnivalókban gazdag, ha lány lennék biztos odamennék mert a világ divatfővárosa, közelebb is van olcsóbb is mint moszkva és mert PÁRIZS
Én mondjuk pont azt hallottam Moszkváról, hogy nem drága.
A tömegközlekedés olcsó, és mindenhová hamar el lehet jutni hála a hatalmas, jól szervezett metróhálózatának.
És állítólag panellakásokban olcsón meg lehet oldani a szállást, míg Párizsban ilyenek tán nincsenek is.
A repülőjegy is elérhető áron van.
A közértek árai nyilván az orosz pénztárcára vannak szabva, gondolom olyan lehet, mint Mo.-on. Nem étterembe járnánk enni.
Ha van elég pénz rá, akkor mindkettőre elmennék! ha nincs, akkor talán Párizs lenne az elsődleges!
Persze az sem mindegy, hogy turistaként vagy munkavállalóként?!
Moszkva azert nem tunik neked draganak, mert turistakent mesz oda. A lakasarak (mind venni mind berelni), az a horror, azert tartjak szamon a legdragabb varoskent.
Nem mintha ez nem lenne igaz Parizsra is persze.
Moszkvaban laktam harom honapot koleszoskent nyelvi osztondijjal, ugy nem volt veszes, kb mint a magyar arak, a hus volt sokkal dragabb, mas nem nagyon (persze nem a belvarosban kell bevasarolni hanem kimenni Auchanba)
Parizsban a szallodak is igen dragak, lehet persze lakasban is lakni miert ne, leboncoin.fr-en talalsz szamos olyan lakast amit hetekre is kiadnak turistaknak.
Parizsban dolgozom, elovarosban elek, ugyhogy eleg jol ismerem.
Erdekesnek mindketto erdekes, latnivalok is vannak, Moszkva a vizum miatt korulmenyesebb valamivel, de ha teheted nezd meg mindkettot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!