Mire érdemes figyelni Moszkva Vnukovó repterén?
Figyelt kérdés
Novemberben utazok Moszkvába WizzAir-rel és Vnukovóra (VKO) fogok érkezni. Menniyre bonyolult a reptér? Mekkora az érkezési/indulási terminál, ahova a WizzAir gépei érkeznek/indulnak? Jól el lehet tölteni az időt a terminálon a gép indulásáig visszafelé?
Köszi előre is! :)
2013. okt. 26. 22:32
1/8 anonim válasza:
Bocsi, a választ nem tusom, de megkérdezhetem mennyiért vetted a jegyet? Jól látom, hogy már 30 ezerért lehet kapni? Vagy erre még jön az illeték?
2/8 A kérdező kommentje:
A 30,000 Ft-ra már nem jön illeték, az már benne van az árban. Amiért lehet, hogy kell még plusszban fizetned az a poggyász és a check-in (ez utóbbi könnyen kikerülhető, ha otthon még elintézed online).
2013. okt. 29. 11:57
3/8 anonim válasza:
nekem sikerült kifognom egy jegyet decemberre 19.000 ért oda-vissza. persze kis kézipoggyásszal. de akkor is megéri. :) A repteret még nem ismerem, nem hiszem, hogy bonyolult. Vonattal tervezek beutazni a központba.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ingyen volt, mivel van Wizzes családtagom, de amúgy mi is az Aeroekspressel megyünk be a Kiyevskaya állomásra.
2013. nov. 1. 14:05
5/8 anonim válasza:
Mire érdemes figyelni?
A csomagodra!
6/8 anonim válasza:
Vnukovo nem tul nagy repter, repultem mar oda, nem tul bonyolult.
A varosba ahogy irtak vagy aeroexpress, vagy busszal Jugo-Zapadnaja allomasig onnan meg metro.
Taxit nem javaslom hacsak nem beszelsz nagyon jol oroszul es nem vagy tisztaban az arakkal.
7/8 anonim válasza:
Nos, milyen volt az utazás, Moszkva? Nem volt nagyon hideg? Miket néztetek meg?
8/8 A kérdező kommentje:
Még novemberben voltunk, kb 0 és 3 fok körül mozgott a hőmérséklet, de sokkal hidegebbnek éreztük... Leginkább a központban mozogtunk (Kreml, Vasiliy Blazheniy székesegyház, GUM, Lenin Mauzóleum, Megváltó Krisztus székesegyház, Arbatskaya utca, Nagy Péter cár emlékműve), ill. elmentünk az Űrkutatási Múzeumba is, ahol (és aminek környékén majdnem egy egész napot eltöltöttünk)... Nagyon más élmény volt mint a pl. a nyugat-európai fővárosokban lenni, de megérte! :)
2014. febr. 1. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!