Áprilisban megyek repülővel Hollandiába egy cserediákprogram keretében és családoknál fogunk lakni. Mit vihetnék magammal ajándékként?
Figyelt kérdés
Gondoltam valami jó magyar borra, de tartok tőle, hogy repülőre nem lehet felvinni - mivel még sosem repültem, így nem tudok sokat.
Van egy nagy könyv, ami képeslapokkal mutatja be a városunkat és a történetét, magyarul és angolul. Elég drága könyv, de más nem jut eszembe.
A válaszokat, illetve segítséget előre is köszönöm! :)
2014. jan. 14. 22:05
1/3 anonim válasza:
Csárt ne vigyél mert van ott bőven.
Ez a könyv nem túl jó ötlet de mondjuk az sem jobb hogy itteni lőrét vinnél. amúgy akkor már inkább valami páleszt.
2/3 anonim válasza:
Hungarikumot vigyél, paprikát díszcsomagolásban, kalocsai mintás akármit esetleg, vagy van egy könyv ha már könyvet szeretnél Tóth könyvkereskedésekben láttam Tradícionális magyar konyha a címe és háromnyelvű, kb. 2000 Ft. Esetleg Szamos Marcipán ha édességet szeretnél. Vagy Strühmer terméket(finom mákos csoki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!