Melyik városba érdemes menni Európában?
Figyelt kérdés
Vonattal mennénk csak mert apukám nem ül repülőre. Prágában meg Bécsben voltunk. Ezen kívül melyik városba érdemes menni (Magyarország kizárva :D ). Én gondoltam már Münchenre meg Krakkóra, de kíváncsi lennék, hogy ti mit mondtok. A válaszokat köszönöm előre is!! :)2014. jan. 2. 00:24
1/7 anonim válasza:
Izland nagyon szép az év minden szakában.
3/7 anonim válasza:
Lvov, Kijev, Moszkva, de München és Krakkó is szép, amiket te kinéztél.
4/7 anonim válasza:
Olaszorszagban Velence, Roma.
Svajc-Franciaorszag hataran a Genfi-to es kornyeke
Ausztriaban szinte minden varos, de Salzburg kulonosen
Romaniaban Szent Anna-to, Gyilkos-to, ugy altalaban Erdely
es lenne meg ezer hely, de vonattal es csomagokkal nehez
Es miert van Magyarorszag kizarva? Orfun vagy Lillafureden vagy Egerben es meg ezer mas magyar varosban nem lehet latni semmi szepet?
6/7 anonim válasza:
Lehet úgy is csinálni, hogy pár éjszakát Krakkóban, aztán megint pár éjszakát Varsóban töltötök, vagy csak egy várost szeretnétek megnézni?
7/7 anonim válasza:
Ahová közvetlen MÁV vonatok mennek azok közül Rómát, Milánót, Velencét, Berlint, München-t, Zürich-et, Salzburgot, Krakkót, Zágrábot és Belgrádot érdemes szerintem megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!