Mit gondoltok Németországról, mint tájról?
Szerintem a legszebb ország és nagyon változatos. Az ott élő emberek nagyon kedvesek. Eleinte angolszász párti voltam, de a Bajorországot látva fanatikus németbarát lettem. Nagyon sokat kutatom mostanában a germán mitológiát is,ami a legtöbb Wagner opera alapja. II. Bajor Lajos épületei pedig mesébe illőek. Sokan megvannak bolondulva a déli tájakért. Szerintem Németország mindent vissza.
Hát igen a Bajor Erdő
De ott sem minden táj ilyen szép
Elég nagy ország (különböző tájakkal)
Vannak szép vidékek és vannak kevésbé szépek
Nekem pl. a Ruhr-vidék nem tetszik
Párom itt dolgozik Németországban, és egy ideje én is itt élek vele (pár hónapja) Mikor először jöttem ki nyár végén, hihetetlen mregzöld volt minden. Otthon sose láttam még olyan zöld füvet sehol sem.
Németország gyönyörű. :)
Pontosabban mi a bajor részen vagyunk. Az ablak pont a hegyek felé néz. Amikor nincs köd (sokszor nagy sűrű) és tiszta az ég, hihetetlen a napfelkelte és naplemente. Az égen a csillagok, Istenem.:) Mikor éjjel utazunk haza akkor csak bámulom őket, kiélvezem, otthon nem látni ennyi csillagot.
Az emberek... hmm, igaz, olyan népek nincsenek, mint otthon a 7-8 kerben, de azért vannak bunkók, meg maguknak valók, zsugoriak.
Másabb itt mint otthon, sokkal-sokkal másabb. És Szebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!