Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit gondoltok Németországról?

Mit gondoltok Németországról?

Figyelt kérdés
Ott szeretném folytatni az alapdiplomás orvosi képzésem, vagy esetleg rezidensként kimenni. Ha valaki tanul/tanult ott orvosként,vagy dolgozik szívesen várom a véleményét. Mennyit keres ott egy rezidens majd később egy orvos? Természetesen nem ez a főszempont,de érdekel. A hivatalos kérdéseknek, pl.hogy lehetséges e ott folytatni a medika képzést majd én utána járok, de előtte bármilyen vélemény érdekel. Még mielőtt nekem esnének többen, nem Magyarországon tanulok-más Eu-s országban- ergo sehova nem viszem a magyar adófizetők pénzét, bár amennyi adót befizettünk, több diplomával is távozhatnék lelkiismeretfurdalás nélkül. Megtetszett a német mentalitás, a nyelvet felsőfokon beszélem, de természetesen erre még rá szeretnék gyúrni.
2011. márc. 8. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Kösd föl a gatyät...nem kaläcsbol van äm itt sem a kerites!
2011. márc. 8. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt senki se mondta, én dolgozni megyek,nem napot lopni, azt itt is megtehetném, nem riadok vissza a munkától.
2011. márc. 8. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit az elsőhöz hasonló "értékes" megjegyzéseiket mellékeljék. A kemény munka az alap, nem hiszem,hogy erről beszélgetni kellene.
2011. márc. 8. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

Nem ertem, mi a baj a välaszommal...mi volt a kérdes---"Mit gondoltok...?" ---ezt gondolom!

Es meg neked äll feljebb...megäll az eszem!

2011. márc. 8. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Alább kifejtettem. Egyébként szerinted ez egy értelmes válasz volt? Ki gondolta azt,hogy ott kolbászból van a kerítés? Szerintem elég nagy idiótának kell lenni ahhoz,hogy valaki úgy álljon hozzá a dolgokhoz,hogy külföldön minden jobb. Tudom,mivel én is ott élek, ezt le is írtam. Nem áll nekem feljebb... nem mondtam,hogy nem volt egy egész mondat, azt se,hogy kultúrálatlan volt, csupán azt mondtam,hogy ez egy jelentéktelen információ,hisz az is. Olyan mintha azt mondanád "Németország az Németország", ez nem információ...
2011. márc. 8. 13:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze véleménynek vélemény, de muszáj itt mindenkinek végig gondolatlanul "beböfögni" mindent? Ennyi erővel tele írhatná bárki butaságokkal a kérdést. De azért köszönöm,hogy válaszra méltattál.
2011. márc. 8. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem ugyan nem sok közöm van egyenlőre sem az egészségügyhöz,sem pedig a németekhez de azt írtad,hogy bármilyen vélemény érdekel.

Nos hát én is orvosira szeretnék menni és elég jó úton is haladok felé..A németet én is felsőfokon beszélem,ráadásul évek óta csak német r'nb-t hallgatok.

Mikor beszélgettem orvosisokkal,ők azt mesélték,hogy más ott a hangulat,illetve jobb a légkör talán a nyugodt anyagi helyzet miatt a kórházakban és a műtőkben mint itt. Viszont nem értem mi tetszik neked a német mentalitásban,szerintem ők annyira mások mint mi és sajnos nem jó értelemben.:S minden nap beszélek németekkel,hogy javítsam a nyelvtudásom de egyre másra csak csalódok és sokkal inkább kijövök a németországban élő lengyelekkel,sőt még a törökökkel is..Persze ez csak egy vélemény amit nem tudok tényleges,személyes tapasztalatokkal alátámasztani.Volt többször is,hogy cserediákokkal társalogtam vagy buliztam,sőt egy német lány első csókját is én adtam:D deee tuti nem a mentalitás volna ami miatt kiköltöznék közéjük.

2011. márc. 8. 16:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hosszú kifejtést. De azt még elárulhatnád,hogy mi nem tetszik bennük? Egyébként, ha gondolod add meg az msn/skype címed privátban, és beszélgethetnénk. Ott egyszerűbb lenne, ide csak nagyon ritkán jövök.
2011. márc. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!