Angliába szeretnék költözni. Többi lent?
Ha ennyira jól megy, hogy megteheted, hogy lakást veszel kint akkor mi a fenének akarsz kimenni? :O
Kissé ritka hogy valaki annyira szeresse... 99% csak a pénz miatt megy ki.
rózsaszín szemüveg befigyel az előzőnél...elég messze van Anglia a kolbászban van a kerítéstől. eladó lakás? van rá pár milliód, hogy lerakd előlegben? és ez csak az előleg, a 10% minimum, amit le kell adni.
egyébként parancsolj,itt van minden eladó lakás
"elég messze van Anglia a kolbászban van a kerítéstől."
Én is kint élek és ezzel egyet lehet érteni. Bár egy átlag feletti fizetésből mindenhol jó.
"Gondolom egy normális(abb) országban szeretne élni. Mert ami otthon van egy egy bohózat a nyugati kultúrához képest.:) Az se igaz mindenki a pénz miatt jön ki, egy élhetőbb helyet keresnek, ami Mo-tól nyugatra minden országra igaz."
Nem mondtam, hogy mindenki. De Angliába 99% a pénzért megy.
Na persze ha a fizu jobb, mint otthon, akkor már minden más lényegtelen, nem igaz? Rögtön rózsaszín szemüveget veszed fel ezáltal, mi?
Magyarországot meg köpködd meg te is, de ne is zavarjon, hogy te is része vagy/voltál. Te is okoztad, hogy olyan, amilyen. Amikor Magyarországot szidod, kicsit magadat is szidod, ezt azért ne felejtsd el. :)
Amúgy több ismerős is aki már hazajött bizonyítja, hogy annyira mégse jó kint. Ja nem azért, mert nem kerestek jól kint. Összegyűjtötték amit itthon nehezebb, több idő lett volna. Vettek egy szép házat aztán élnek Magyarországon boldogan. Merthogy azért akinek nincsenek anyagi gondjai azok itthon is boldogan élnek én ezt látom. :)
(És ha van egy átlag fizud, meg mellette saját ház, kocsi, akkor azért olyan nagy anyagi gondok már nincsenek. Ezt átlag fizuból fenntartani nem annyira nehéz, előteremteni viszont sokkal nehezebb - ezért mentek ki, megszedték magukat, hazajöttek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!