Mennyi egy repülőjegy Angliába ha 6 hónappal hamarabb vesszük meg?
Nem igazán értem mit nem találsz.
Rámész az adott légitársaság honlapjára, és megnézed.
Beírod a jegyvásárlásnál hogy melyik hónap melyik napján utaznál (mintha jegyet akarnál foglalni) és már ki is írja az árát,
Angliába jár a wizzair, a ryanair, az easyjet és a british airways is. Felmész szépen a honlapjukra és megnézed az árakat. Az első háromnál (fapadosok) amit elsőként látsz árat azzal úgy számolj, hogy abban még nincs feladott csomag, csak kézi poggyász. (Persze nem kötelező feladott poggyászt vinni, én pl. sose viszek sehova, egy hétig elvagyok nélküle, hosszabb utam még nem volt.)
Ja és ha 6 hónappal hamarabb veszed meg akkor általában drágább, mintha mondjuk 1-2-3 hónappal korábban vennéd, de ha megveszed és utána nem nézegeted újra az árakat akkor végül is nincs gond: a légitársaság örül, hogy drágán adott el jegyet, te meg örülsz mert azt hiszed olcsón vetted, mert "jajj biztos olcsóbb ha minél előbb vesszük meg, én azt hallottam!" :)
Nem jól kérdezel. Mert ugyan lehetne a kérdésedre válaszolni, de neked nem arra a rosszul feltett kérdés megválaszolására van szükséged.
Neked arra van szükséged, hogy lehetőleg olcsón eljuss az általad várt helyre.
- Azt sem tudjuk, hova mennél. Anglia elég nagy ország, elég sok reptérrel. Vagy mindegy hova mész, csak ott legyél???
- Nem tudjuk, miért pont hat hónappal előbb szeretnéd megvenni azt a jegyet. Biztos van valami számmisztikai oka, de ha ragaszkodsz az első pont olcsóságához, akkor minek ez a kikötés?
A helyedben valami ilyesmit kérdeznék. Ide meg ide szeretnék menni ilyen feltételekkel... és ide beírnám hogy kb mikor, kb mennyi időre, kb mennyi pénzt szánok rá, mennyi csomagot vinnék, mennyire vagyok rugalmas, és milyen csini a barátnőm.
Egészen más dimenziók nyílnának meg, hidd el. Van itt pár repülőjegy zseni, ahogy elnézem.
1. Nyáron nem fogsz kapni olcsó jegyet. Ez majdnem biztos. Kb. 30 ezer forintra számíts alsóhangon.
2. Ha előbb veszed drágább.
3. Fapadossal utaznál? Ezt sem írtad, pedig lényeges.
4. Van egy rakat repülőjegyekkel foglalkozó weboldal. Rákereshetsz akár konkrét társaságokra is. Én a ryanairt javasolnám, a weboldaluk magyarul is elérhető. (De egyébként szinte az összesé, már csak ezért sem értem a kérdésed.)
5. A plusz díjakkal mindig számolj. Értem ezalatt a biztosítást, poggyászt, reptéri transzfert.
"A plusz díjakkal mindig számolj. Értem ezalatt a biztosítást, "
??? Azzal minek? Nem légitársaság függő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!