Az iskolától rendeznek egy utat Párizsba. Szívesen elmennék, de szerintem (! ) elég drága,550€. A repülőjegy, szállás és pár belépőjegy van benne az árban. Szerintetek megéri?
Attól függ.
Szállás hány napra van benne? Kaja is benne van?
Mert ha 1 hét kajával,repülővel,akkor 165ezer elég jó ár.
Nem szeretnélek befolyásolni, de ellátás nélkül elég húzósnak tűnik.
Amennyiben ez egy belvárosi szálloda és pl. karácsony környékén utaztok, akkor nem drága.
De ha iskolai szervezésben, ráadásul kihasználva a csoportos és tanuló kedvezményeket, akkor én biztosan jóval olcsóbban is ki tudnám hozni.
Már első próbálkozásra is kiírta a kereső, hogy 7ezerért van fapados repülőjegy, továbbá "tanár, diák kedvezmények sora"...
De NE hallgassál énrám, hanem magad írd be a saját számítógépeden, hogy "fapados repülőjegy Párizs".
Parizsban a legretkebb hotel is minimum 100 euro per ejszaka. A belepojegyek sem olcsok (csak az Eiffel torony kb 16 euro).
Repulojegy is minimum 60-80 euro oda vissza (es akkor meg fapados es joelore).
Szoval ha olcsobban ki tudsz hozni egyhetes Parizst, akkor nosza, de eleg valoszinutlennek tartom.
" Parizsban a legretkebb hotel is minimum 100 euro per ejszaka. A belepojegyek sem olcsok (csak az Eiffel torony kb 16 euro)."
Na persze, diák csoportot majd pont 100 eurós szállásra visznek! :-D
Eiffel toronyra én jóval kevesebbet költöttem... 5 euró volt ha jól emlékszem. Igaz, lépcső és nem lift, de nekem az amúgy is érdekesebb volt. Szerintem egy diák csoportnak sem kihívás a lépcső, ha nekem edzettlenül, túlsúlyosan, felnőtt fejjel nem jelentett semmi gondot.
Én azt gondolom ezen az összegen szépen keres a szervező :-D de hát valamiből nekik is meg kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!