Melyik európai ország (ok) ban a legjobb az élet?
Miután befejezem az alapképzést a fősulin, szeretnék kimenni külföldre és ott mesterképzésen tanulni és mellette dolgozni.
Szerintetek melyik európai országokban a legjobb az élet? És mennyi kezdőpénz szükséges ahhoz, hogy elkezdjek kint élni? (Kb 1.000.000 Ft-om lesz 3 év múlva, de minimum 500.000)
Előre is köszönöm a válaszokat.
nekem mallorca, azaz spanyolorszag a szimpi.
de : anglia, ausztria, svajc, nemet, sved, hollandia, nagy britannia, francia ( de ott utaljak a bevandorlokat)
ezek kozul a legjobbak sved, ausztria, svajc es nemet orszag, talan anglia is.
de igazabol barhova is mesz mindenhol jobb ami nem ukrajna meg 1-2 orszag...
Ha az életszínvonalt nézed akkor a Benelux államokban, Ausztriában, és a skandináv országokban.
Ezek közül én a skandináv országokat az időjárás miatt, a Benelux államokat meg a nyelv miatt zárnám ki, persze kinek mi jön be.
Ausztria közel van, a világ egyik legjobb gazdasága van náluk, Bécs a közelmúltban zsinórban nyerte a "Világ Legélhetőbb Városa" címeket, legutóbb Melbourne előzte be 1 hajszállal. Nekem öcsém ott él, korábban én is 2 évet és már alig várom hogy visszaköltözzünk.
A mediterrán országokra szavaznék. Bármelyikre.
Ugyanis ott megtudod, mi az élet. Tenger, szieszta és lazsálás. Nem vicc. Évezredek óta csinálták, csinálják, és csinálni fogják.
Minden más ország és kultúra csak utánzat.
1-es vagyok!
Nekem kint él mallorcán egy kedves ismerősöm már 13 éves kora óta, elmondása szerint nagyon jó az élet, nagyon jól lehet keresni, és számomra az egy földi paradicsom, valamint a nyelvre is jobban esküszöm mint a németre, mert nekem szimpibb :) Nagyon szeretem, alig várom hogy ott élhessek! A túrizmusból olyan szinten megszedik magukat a spanyolok, hogy egész évben meg él belőle az egész állam...
"Ugyanis ott megtudod, mi az élet. Tenger, szieszta és lazsálás. "
Az egyetlen, amit kifelejtettél, hogy ehhez azért kell egy milliomos szülö is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!