Szerintetek ez kamu?
Mármint, hogy nagyon olcsónak tűnik. Valakinek van tapasztalata velük kapcsolatban?
Én 2500ert voltam ilyenen két éve. Azóta nem emelkedtek ennyire az árak, szóval szerintem drága. Bár van náluk drágább is, de ettől még nem olcsó, hogy van náluk drágább. :-)
És még ennél pár ezerrel többet is adna itt érte valamelyik válaszoló?? Minek?? :O
5385Ft minimum per fő. Remélem nem tévesztett meg a 3900 reklám, ugyanis:
A részvételi díj az alábbi
költségeket nem tartalmazza
de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 485.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Ha négyen kocsival kimentek az is olcsóbb ennél egy főre leosztva! Holott a busz egy főre eső költségei elvileg jóval olcsóbbak.
"És még ennél pár ezerrel többet is adna itt érte valamelyik válaszoló?? Minek?? :O"
Azért, mert egy sima Volán-os buszon többet elkérnek egy Bécs oda-visszáért.
Az utólag írt 5000 valamennyi már reális.
"Azért, mert egy sima Volán-os buszon többet elkérnek egy Bécs oda-visszáért.
Az utólag írt 5000 valamennyi már reális."
És? Ahhoz kell viszonyítani? Itt szinte biztosan tele lesz a busz, de ha mégse akkor simán dönthetnek úgy, hogy x napon mégse mennek mert csak. Volán meg üresen is elmegy ha egyszer a menetrendben benne van hogy menni kell.
Amúgy akkor ezek szerint téged sikeresen megtévesztett a 3900-as ár? Holott sose volt annyi, csak az apró betűt nem olvastad el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!