Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kaptam egy e-mailt, melyben...

Kaptam egy e-mailt, melyben az áll, hogy kiválasztottak és egy kóddal adnak tanúsítványt, mellyel 10 nap ingyen elszállásolást kapok. Ez kamu?

Figyelt kérdés

Az Európai Programmal az Egyéni

Turizmus Fejlesztéséért Titkárságától kaptam.

2011. dec. 8. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy szállást kapsz,de az utazás és a kaja sokba kerülhet.
2011. dec. 8. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem kamu, bár én is szoktam ilyeneket kapni, viszont ha jól értem csak az elszállásolást állják, a többit neked kell fizetni akárhova mész, út, kaja..stb.
2011. dec. 8. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Google, első találat.

2011. dec. 8. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Kamu.. először is kifizetsz egy csekkért kb 3000Ft-ot.

Azután egy baltoni szállodában ugyan ingyen szállsz meg, de ki kell fizetned személyenként 11.800Ft napi ellátási díjat.

Ha itt nem kapsz a bogyódhoz, hogy MENNYIIII? akkor valami nagy baj van az értékítéleteddel.. Ugyanis csekk nélkül akarsz szállást lefoglalnod akkor 12.000 Ft a szállás teljes ellátással.

Mondhatnád, hogy akkor is spórolsz 200Ft-ot per fő.. csak ne felejtsd el, hogy kifizettél 3000Ft-ot a csekkért.. :D

Akkor mire jó ez az egész? A szállodalista nem éppen fényes, magamtól azért elkerülném a legtöbb helyet.

2011. dec. 8. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Kamu, valószínűleg albán szervkereskedők állnak a háttérben és a vesédre pályáznak. De az is lehet, hogy az olasz maffia akar pár évre bezárni egy illegális bordélyházra. Szóval csak saját felelősségre menj el.
2011. dec. 8. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kamu.. ki adna ingyen bármit is?
2011. dec. 8. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kamu, mert holtszezoni szállásokat értékesítenek így, és régebben főleg lengyel, cseh és szlovák síterepeken a nyáron kihasználatlan szállásokat próbálták így értékesíteni. Most már nemcsak ilyen helyeken, és nemcsak ezen országokban van ilyen. (Eurest) De a 3000 Ft, meg a kötelező ellátás miatt már egyáltalán nem éri meg annyira a dolog, így majdnem ott van az ember, mintha rendesen foglalt volna. Na meg a szállások szívonala sem egyforma.
2012. febr. 4. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!