Mennyire kamu az, hogy ingyen szálláshelyeket osztogatnak az Európai Program az Egyéni Turizmus Fejlesztéséért nevű program keretében?
Igen,nem a szállásért kell fizetni,hanem az étkezésért és egyéb ellátásért.Ami persze kötelező,így ugyanannyiba kerül az egész.
Szóval átverés az egész,de erre mint látom te is rájöttél már..
Én mindig utánanézek, hogy az adott szállodában mennyibe kerül csekk nélkül a szállás - általában a szálloda honlapján.
Nem értem, miért írjátok, hogy ugyanannyiba kerül. Amelyeket én néztem, ott a félpanziós ellátás - értelemszerűen a szállással együtt - kerül annyiba, mint simán ugyanabban a szállodában csak a szállás.
Több csillagos szállodáknál pedig méginkább megéri szerintem.
Én egyszer használtam fel ilyen csekket, Szlovákiában, semmi panaszom nem lehet. :-)
Épp ma kaptam meg a következőt.
Egyedüli hátránya az, hogy nagyon kevés helyen lehet főszezonban felhasználni.
Találtam valamit: [link]
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne/nem mer, mert kamunak tartja az Eurorest-es utazásokat.
Megtalálható a pro és a kontra vélemény is az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!