Ha New Yorkba utazok, de lenne Londonban az átszállásra 10+ órám, szerintetek meg tudok nézni egy-két dolgot, vagy kevés hozzá ez az idő?
Mi a Heathrow Express-szel mentünk be a városba, ez a Paddington metrómegállóig megy. Onnan már egyszerű eljutni a nagyobb nevezetességekhez, nagyon jó London metróhálózata. Én amit mindenképp megnéznék: Westminster Abbey, Big Ben, Parlament (ezek kb egy helyen vannak), ehhez közel van a London Eye is. És még a Buckingham palota sincs messze, azt se hagynám akkor már ki.
Meg nagyon szép még a Tower Bridge is, de az kicsit messzebb van a fent felsoroltaktól, úgyhogy az már nem biztos hogy beleférne.
Tanulmányozd ezt a térképet: [link]
Nem kevés az, nyugodtan menj ki nézelődni csak érj vissza időben, kb. 3 órával indulás előtt hogy biztos ne legyen gond!
Én volt hogy csak egyetlen napra mentem el Budapestről Londonba nézelődni. Extra olcsó volt a repjegy, úgyhogy megérte kimenni úgy, hogy reggeli géppel mentünk Budapest-London, este meg haza. :) Ott se volt lényegesen sokkal több időnk mint neked lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!