Novemberben költözöm ki Londonba. Mire számítsak?
mennyire tudsz angolul?
Egyébként nem a legjobb választás az év végi munkakeresés, mert ha akad is meló az csakis szezonális meló lesz. De végül minden azon múlik hogy mennyire tudsz angolul és miben van gyakorlatod.
mi 2 éve október közepén jöttünk és 1 héten belül dolgoztunk, én a szakmámban.
Amúgy ez szerencse, nyelvtudás, szakma és talpraesettség kérdése is. Ismerek olyat aki hónapok óta nem talál munkát a szakmájában. Mosogatós, stb minimálbéres meló mindig van, de abból hosszútávon elég keserves sorsod lesz Európa legdrágább városában. Én azt mondom hogy 1500 netto alatt nem éri meg itt maradni, tekintve hogy a lakás/szoba bérleti árak az egekben vannak a közlekedéssel együtt.
Többnyire fluent vagyok, azzal nem lesz gond, habár az elején úgyis nagyon zavarban leszek.
A fene sem akart Londonba menni egyébként, nagyon tele van. Csak ott van segítség. Ahogy kitavaszodik, elköltözöm máshová.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!