Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonba milyen időre számítsa...

Londonba milyen időre számítsak? Inkább Hosszú vagy rövid ruhákat vigyek?

Figyelt kérdés
Most nem időjárás jelentéseket várok inkább személyen tapasztalatokat helyi lakosoktól vagy olyantól aki nemrég volt

2013. júl. 14. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Egesz UK-ban kanikula van most. Mondjuk Skociaban csak meleg. De Londoinba eleg a rovid ruha.
2013. júl. 14. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. júl. 14. 21:46
 3/6 anonim válasza:
tegnap értem haza és 5 napot töltöttem ott. Minden áldott nap 25 fok vagy fölötte volt.
2013. júl. 15. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ma biztos volt 30 fok, majd meghaltam a buszon! Ha most jössz, akkor minden ruhád legyen rövid és ne felejtsd el magaddal hozni a fényképezőgépedet! Szép felhős napok vannak mostanában errefelé, fantasztikus képeket készíthetsz! Eső hetek óta nem volt. Mindig fúj a szél, de most észre sem venni. Tisztára olyan, mint otthon egy meleg nyári nap! Csak azzal számolj, hogy szomjas leszel és itt ugyebár drága az ital a magyar forinthoz viszonyítva. Ajánlom a Tesco-t vagy Sainsbury's boltokat, ahol már 17 penny-ért tudsz 2 literes limonádét/ásványvizet venni! Ez a legolcsóbb. A sör üvegje 2 font felett van, dobozosat pedig általában 4-es csomagban adnak 4-5 font összegért. Ha csapoltatod, akkor 3,5-10 fontig adják ki egy pub-ban/piacon. Vasárnap 17 óra után azonban sok minden fontosabb bolt bezár, erre készülj fel. Én fél év után is elfelejtem néha :o)

43/F/London

2013. júl. 15. 20:14
 5/6 anonim válasza:
én igaz hogy márciusban voltam kint, de most is megyek majd és nagyon jó idő van/lesz, 25-30 fok körül..
2013. júl. 31. 02:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de most szép idő van idekint. 20-23 fok körül van a héten és csak ritkán esik egy kicsit. Ezt az időt, mint magyar ember, jobban szeretem, mint a hőgutát.
2013. aug. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!