Londonba milyen időre számítsak? Inkább Hosszú vagy rövid ruhákat vigyek?
Ma biztos volt 30 fok, majd meghaltam a buszon! Ha most jössz, akkor minden ruhád legyen rövid és ne felejtsd el magaddal hozni a fényképezőgépedet! Szép felhős napok vannak mostanában errefelé, fantasztikus képeket készíthetsz! Eső hetek óta nem volt. Mindig fúj a szél, de most észre sem venni. Tisztára olyan, mint otthon egy meleg nyári nap! Csak azzal számolj, hogy szomjas leszel és itt ugyebár drága az ital a magyar forinthoz viszonyítva. Ajánlom a Tesco-t vagy Sainsbury's boltokat, ahol már 17 penny-ért tudsz 2 literes limonádét/ásványvizet venni! Ez a legolcsóbb. A sör üvegje 2 font felett van, dobozosat pedig általában 4-es csomagban adnak 4-5 font összegért. Ha csapoltatod, akkor 3,5-10 fontig adják ki egy pub-ban/piacon. Vasárnap 17 óra után azonban sok minden fontosabb bolt bezár, erre készülj fel. Én fél év után is elfelejtem néha :o)
43/F/London
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!