Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mire számítsak? A kérdésem...

Mire számítsak? A kérdésem tul rövid

Figyelt kérdés
Semmi baj nem volt az első tömött fogammal. Érzékeny volt hidegre, de már az is elmúlt. Erre tegnap eléggé megkocogtattam amiután elkezdett fájni, ha hozzáértem. Ma reggel óta már vizet se tudok inni, mert szúr. Ha megkocogtatom alulról iszonyatos. Ma megyek fogorvoshoz. Mit fog csinálni??
2011. júl. 11. 09:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
értékelendő, hogy mész fogorvoshoz rögtön. szerintem újratömi amúgy. vagy lehet azt sem, mert lehet be van gyulladva és csak gyógyszert kapsz egyelőre, aztán tömés.
2011. júl. 11. 09:13
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem minimum gyökérkezeli
2011. júl. 11. 09:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy nem.
2011. júl. 11. 09:35
 4/14 anonim ***** válasza:
abszolút nem gáz a gyökérkezelés, ne aggódj
2011. júl. 11. 09:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Gyökérkezeléstől nem fog elváltozni a fogam színe?
2011. júl. 11. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Dehogy!!!! Miből gondolsz ilyeneket???:-)
2011. júl. 11. 14:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát én úgy tudtam beszürkül a fog gyökérkezeléstől. Tévedek?
2011. júl. 11. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Figyu már, mondom hogy NEM szürkül be!!! Ez nem igaz. De mitől is szürkülne? Nekem volt gyökérkezelésem, semmi baja a fognak. Egyébként is a gyökérkezelés a doki döntése. Ha arra van szükség, szerinte, akkor a másik út a húzás már csak.
2011. júl. 11. 14:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Le is írom, hogy lásd. Megnyitja a fogat, kicsit tisztogatja, megröntgenezi. Ezután nagyon vékony, hosszú tűfélékkel kitisztítja a gyökereket, perszer előtte érzéstelenített. Aztán valószínűleg kapsz egy gyógyszeres ideiglenes tömést, visszamész egy hét múlva, ha minden ok, akkor betömi, ugyanúgy, ugyanolyan töméssel, mintha nem gyökér kezelt volna.
2011. júl. 11. 14:23
 10/14 A kérdező kommentje:
És, ha 1 hét múlva nem minden ok? Most érkeztem fogorvostól, pár napot várunk és lehet nekem is gyökérkezelni kellesz. Meglátjuk. Köszönöm szépen egyébként a segítséged! :)
2011. júl. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!