Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mire számítsak a bécsi Adventi...

Mire számítsak a bécsi Adventi vásáron? Ki szeretnék idén menni Bécsbe az Adventi vásárba 15. -én. Mit lehet ott vásárolni, mit érdemes. Csoportosan mennénk. Még nem voltam.

Figyelt kérdés
Nem is tudom mennyi pénzt váltsak be. Idén még nem vettem semmit esetleg majd ott. Biztosan megyünk majd valamilyen bevásárlóközpontba is. Az árak milyenek? Aki volt kérem írjon. Köszönöm előre is

2012. dec. 7. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb. olyan, mint Pesten a Vörösmarty tér. Külföldi szót nem is hallasz, csak magyart...
2012. dec. 7. 12:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagy a tömeg? Dugó? Félek egy kicsit...
2012. dec. 7. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
reggel megyek, ha nem felejtem el majd irok. Csak legyen konkret kerdes.
2012. dec. 7. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Röviden?

Dugó,

Tömeg,

Drága.

Viszont hangulata van!

2012. dec. 7. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én itt élek már egy ideje. a vásár szebb mint a pesti. szinte minden második ember magyar szóval ha nem is bezéled a nyelvet , megoldod. az árak nem vészesek de drágább minden mint otthon. föleg kézzel készített dolgokat lehet a vásáron venni , na meg persze forraltbor puncs és egy csomo más pia kaja:)
2012. dec. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!