Bécsi adventi vásárról vélemények, tapasztalatok? Érdemes kinézni?
Figyelt kérdés
Vásárolni gondolom annyira nem éri meg, vagy?2011. dec. 7. 20:53
1/4 Antimod válasza:
Sajnos nem olcsóbb, és az Euro most még rosszabb, mint tavaly volt. A tolongás szinte elviselhetetlen. Szerintem nem érte meg volna meg csak azért kimenni tavaly előtt, de szerencsére előtte mást is láttunk Bécsből.
Egyébként rengeteg a magyar olyankor kint. Rengeteg.
2/4 anonim válasza:
Nagyon drága és az óriási, elviselhetetlen tömeg az egészet tönkreteszi. Szerintem ezért nem éri meg kimenni.
3/4 anonim válasza:
szerintem meg nagyon szép,én imádom azt az áhitatot,a zsongást,a forralt bor illatával belengett levegőt...hmmmm... szerintem ha nem voltál még,akkor egyszet mindenképp megéri kinézni,szimatot venni,megtapasztalni...nálunk minden évben 1x program oda kinézni
4/4 anonim válasza:
Én sem mennék vissza. Ami nem drága, az bóvli. Ami bóvli, azt Mo-on is meg lehet kapni. Ráadásul nem oda mész, ahova akarsz, hanem ahova a tömeg sodor. Minden ragad a kilöttyentett piától.
Jól nézne ki egyébként, de ezek elrontják a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!