Franciaországba szeretnék kiköltözni vélemények, tapasztalatok?
A nyelvet elég jól beszélem mondhatni tökéletesen és az akcentusom is elviselhető :)
Pénzügyileg normál fizetés mellet élek (120 ezer) jelenleg 20 éves vagyok most fejeztem be a tanulmányaimat (persze folyamatosan tanulok még most is)
Mik a tapasztalatok franciaországról mármint a kinti megélhetésről emberekröl , fizetésekröl stb... gondoltam probaszerüen eltöltök 90 napot (eddig lehet kint tartozkodni legálisan) mert még sajnos nem volt alkalmam ellátogatni oda igy tehát most megyek elöször.
Tehát elsösorban az érdekelne hogy milyenek az ottani emberek és munkalehetöséges/fizetés meg mi ott az aktuális helyzet lehetöleg ebben a honapban mennék vagy karácsonykor.
Üdv: Béla
köszi
Hát.. ez attól függ, hogy hová mész. A sógorom a szigeteken él, tök nyugis az élete, vállalkozóként. Jól keres, nem nélkülöz, utazgatnak, a gyerekek suliba, tök normális minden.
Anyósom a fővárosban, ő már kicsit pörgősebb életet él, olyan Pest szerű az egész, bármit akarsz intézni, órákba telhet.
Ő is nyugisan él,tud célokat megvalósítani.
Munkalehetőségek vannak, de attól függ, hogy mit vállalnál be.Sok helyen gyűlölik a külföldieket, ezzel nem szabad foglalkozni ha ilyenbe csöppennél, és ez éppen azért van, mert ők is úgy tekintenek rájuk akik ellopják az ottaniak munkáját. A fizetések jobbak mint itthon, de tutti jobb a 120 000-nél. Építkezésen kb. 50-60 Eur/nap a segédmunkás díjazása (csak példa) A nyelv az mindenképpen nagy előny. Milyen területen vagy érdekelt?
Kedves Béla,
azt honnan veszed, hogy 90 napot lehet itt kint tolteni legalisan?
a munka: ez fugg sok mindentol, hova szeretnél jonni, illetve milyen tanulmanyokat folytattal otthon, de a helyzet jelenleg itt sem tul rozsas :S
Hejj te Béla!
Minek akarsz elmenni ebből a putriból? xDxDxD nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!