Ciprus vagy Szardínia szebb?
Figyelt kérdés
Már most tervezgetem a jövőnyári nyaralást és ezt a két úti célt szemeltem ki. Melyik szigeten van több látnivaló? Hol szebb a tenger? Aki már volt valamelyik helyen annak kíváncsian várom a válaszát!:)2013. szept. 27. 15:17
1/3 anonim válasza:
Nekem Szardínia jobban tetszett, kevésbé volt kopár, és gyönyörű fehér homokos partszakaszai vannak. Bár Cipruson is csodás a tenger.
Ciprus mellett szólhat, hogy oda közvetlen repülőjegyet tudsz venni két cégtől is, bár ha szétnézel, Szardíniára semmivel nem drágább egy átszállással lemenni.
Nem fogsz melléfogni, bármelyik helyet is választod.
2/3 anonim válasza:
Szardíniát nem ismerem, de Ciprus gyönyörű :) az a kellemes meleg, a vad hullámok, a görög stílus mindenhol, csodás :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. okt. 10. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!