Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliaban miert van ennyi BMW?

Angliaban miert van ennyi BMW?

Figyelt kérdés
Most toltottem el 2 hetet Angliaban es uton-utfelen BMW-kbe botlottam. Komolyan mondom, annyi van belole, mint regebben Suzuki Magyarorszagon. Ennyire jol megy ott az embereknek?

2013. szept. 26. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Helo!

Elsösorban az import miatt. Nemetorszagbol nyilvanvaloan rengeteg autot exportalnak a Szigetorszagba. Igy nem csoda, hogy 6-8 millioert BMW-t vesznek, mint mast. De az is valoszinü, hogy csak neked tünt olyan soknak, ha Nemetorszagban van az ember, ott is meglepödik ezen az ember, aztan 2-3 honap utan ugy megszokja, hogy fel se veszed.

Nem ott megy az embereknek jol, hanem Magyarorszagon megy rosszabbul, nagy különbseg!

2013. szept. 26. 10:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezek mind jobb kormanyos autok, szoval ide keszitik celiranyosan okat, szoval nem hinnem, hogy hasznaltan hozznak ide :)
2013. szept. 26. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Írországban ugyan ez a helyzet. Annyi van belőlük, mintha cukorka helyett is ezt osztogatnák.
2013. szept. 26. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Én kint élek 7 éve, és nem tűnt fel hogy olyan sok BMW lenne. Egyébként nem olyan drága. Egy 1995-ös BMW3 autót már lehet kapni 500 fontért.

2009-es BMW-k olyan 4-5 ezer fonttól indulnak..

A mini sokkal drágább..

2013. szept. 26. 11:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Angliában egy 2009-es BMW-t már 1.5Milláért lehet kapni? Az igen! Itthon magyarba nem sok márkából lehet másfél misiért 4éves autót venni....nem hogy egy BMW-t.... Hát igen, ebből is látszik, hogy az angolok ennyivel jobb életmódot élnek, mint mi... :(
2013. szept. 26. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:

itt meglehet nézni milyen árak vannak

[link]

2013. szept. 26. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem is mondtma, hogy használtan vinnék. Exportot mondtma ,azaz áru kivitelét Angliába. nyivlán használt is megy ki, de én nem azokról beszéltem.
2013. szept. 26. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem német és mindig azt kérdezi, hogy miért van minden amerikai filmben a gazdagoknak Mercijük, Bmwjük és audijuk és még ezekböl is a felsö kategóriás, miért nem valami amerikai autókkal mennek?

Szerintem a világon mindenhol Merci, Bmw a felsökategóriás megbízható, jóminöségü autókhoz tartozik, ezek életszinvonalt tükröznek.

Ez van már az arab országokba is. Pl szaudarábiába, csak ott még magasabb kateoriás autókat vesznek.

Múltkor mutattak egy riportot egy német autótuning céggel. Ök csak a legluxusabb autókat tuningolják. Kijön a gyárból a porsche, a ferrári, a merci a bmw majd rögtön megy a tuning szalonba ahol mégegyszer annyit ráköltve egyedivé teszik az arab ügyfélnek.

Iszonyat sok megrendelésük van.

2013. szept. 26. 13:24
 9/12 anonim válasza:

Angliában nem a jobb életszínvonal miatt olcsók a használt autók, jelen esetben a BMW-k, hanem mert jobb kormányosak és ezért csak néhány országban van piacuk.

Amikor legutoljára Londonban jártam, nem is emlékszem, hogy láttam volna BMW-t. De sportautókat és egyéb drága kocsikat láttam. Ha valaki rá van állva a BMW-kre, akkor azokat hamarabb, jobban észreveszi. Ez inkább pszichológiai dolog.

2013. szept. 26. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Így van, nekem inkább a Ferrarik, Porsche-k szúrnak szemet. Még ha megvenni nem is olyan drága őket, de évi 2-3000 font is lehet a biztosítás. Mégis sokan megtehetik, de valóban nálunk megy szarul inkább
2013. szept. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!