Milyenek az árak Angliában?
Ételekre, italokra, szuvenírekre, tisztálkodási szerekre gondolok magyar viszonylatban. :)
Májusban utazok ki egy hétre, és nemtudom, hogy mennyit érdemes kivinni. :)
Attól függ mennyire vagy válogatós, mit eszel meg, hol akarsz enni..
Szuvenírek általában 2-3 fonttól indulnak. Minél nagyobb a szuvenír annál drágább. Lehet venni mágnes szuvenírt 2 fontért de lehet venni angol emeletes busz szuvenírt 15 fontért is. Tisztálkodási szereket érdemes megvenni a 99 pennybe vagy 1 fontos boltba..Jó dolgokat lehet venni.
Italok nagyon drágák, ahogy a cigi is. Egy kisebb üveg likőr 16-20 font..
Ha étteremben eszel akkor olyan 10 font körül van. Pub-bokban is lehet enni (elég finom..Ott egy nagy hamburger, krumplival és üdítővel 6-7 font.
Lehet venni mirelit kajákat amit csak a mikróba kell tenni. AZ Iceland vagy farmfoodban 1-2 fonttól már lehet kapni finomakat. Vannak jó konzerv kaják is 1 fonttól..
Gondolom főzni nem fogsz így azokat nem írom le.
Még valamit. Piát csak bizonyos életkor után tudsz venni. Van ahol 21 év van ahol 25 év felett vásárolhatsz csak
A szuvenírek elég sokba kerülnek, bár lehet találni olcsón is. Én nyáron voltam kint, és addig járkáltam, amíg nem találtam hűtőmágnest 1 fontért, mert nem voltam hajlandó 3-4-5 fontot fizetni egy kis mágnesdarabért. :D Az étel változó, pl. emlékszem hogy a mekiben 99penny-ért kapsz egy sajtburgert, de vannak drága kaják is. A tisztálkodási szereket itthonról is viheted szerintem(ha repülővel mész, akkor a feladott csomagban).
Egy hétre én minimum 100 fontot vinnék, de lehet 200-at is a biztonság kedvéért. Egyébként te tudod, hogy mennyit akarsz vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!