Angliában ér valamit az ELTE Kínai/Japán szak?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez ugye nem komoly kérdés? Ilyen végzettséggel kb mindenhol kitörölheted, ezek a szakok, végzettségek nem a megélhetés biztosításáért vannak.
"többet értél volna."
Még el sem kezdem semmiféle szakot, pusztán gondolkoztam egy kicsit, hogy mi lenne, ha...
Köszönöm a válaszokat, kivétel a cinikus választ, mert nem hiszem, hogy túl megerőltető lenne normális hangnemben írni. :)
mondjuk, itt, ahol én lakom, nem sok japán, meg kínai szaladgál.ja, járnak az egyetemre, de amúgy nem. sőt, külföldi se nagyon. el kell vonatkoztatni Londontól..itt északon már nincs az a nagy multikulti. sőt.
de attól még áll az, hogy ha angolul nem tudsz, akkor semmi nem ér semmit.
első vagyok.. Én nem Londonban élek, hanem egy kisebb városban Oxford mellett.. Azt tudom, hogy Bristol, Oxford, és Wiltshire környéke hemzseg a keletiektől.. Rengeteg kínai él itt .. Japánok is vannak..
Ahol meg nincs ,oda meg nem nagyon kell tolmács vagy olyan amihez a kínai nyelvre szükség lenne..
még valamit.
Ha már nyelvet akarsz tanulni akkor ajánlom a francia, portugál , olasz és orosz nyelvet. Ezekkel a nyelvekkel egy szállodában már boldogulsz..
Az orosz nyelvvel egyenes út a tenerifei szállodák..(ezt egy nagyon jó barátomtól tudom aki ott él, és ő foglalkozik a munkaerőpiaccal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!