Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában ér valamit az ELTE...

Angliában ér valamit az ELTE Kínai/Japán szak?

Figyelt kérdés
Ott melyik a keresettebb (esetleg koreai is lehetne)? És az ELTE ér valamit?

2013. szept. 2. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem sokat ér, mert elég sok kínai és japán bevándorló él kint akik legálisan vannak kint, és kint végzett egyetemeken tanulnak. Tolmácsnak inkább őket alkalmazzák, ha van mellette társalgásszintű angol nyelv is..
2013. szept. 2. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez ugye nem komoly kérdés? Ilyen végzettséggel kb mindenhol kitörölheted, ezek a szakok, végzettségek nem a megélhetés biztosításáért vannak.

2013. szept. 2. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
ha nem tudsz angolul, akkor Angliában semmilyen szak nem ér semmit.
2013. szept. 2. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
nem ér semmit. rengeteg anyanyelvi beszélője él itt is. egy jó szakmával többet értél volna. az ilyen "jólhangzik" diplomák sem otthon, sem itt nem kelendőek!
2013. szept. 2. 22:43
 5/13 A kérdező kommentje:

"többet értél volna."

Még el sem kezdem semmiféle szakot, pusztán gondolkoztam egy kicsit, hogy mi lenne, ha...

Köszönöm a válaszokat, kivétel a cinikus választ, mert nem hiszem, hogy túl megerőltető lenne normális hangnemben írni. :)

2013. szept. 2. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:

mondjuk, itt, ahol én lakom, nem sok japán, meg kínai szaladgál.ja, járnak az egyetemre, de amúgy nem. sőt, külföldi se nagyon. el kell vonatkoztatni Londontól..itt északon már nincs az a nagy multikulti. sőt.

de attól még áll az, hogy ha angolul nem tudsz, akkor semmi nem ér semmit.

2013. szept. 2. 22:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Persze, az az alapnak az alapja, hogy minimum felsőfokú, ha közel nem anyanyelvi szintű angol. És e mellé nagyon jó kínai/japán. Amúgy nem feltétlen Londonra gondoltam, egy másik angol város is lehet, sőt, csak attól tartok, hogy ott még annyi kereslet sincs, mint Londonban. Amúgy Londonban tudtommal nagyon sok a bevándorló.
2013. szept. 3. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:

első vagyok.. Én nem Londonban élek, hanem egy kisebb városban Oxford mellett.. Azt tudom, hogy Bristol, Oxford, és Wiltshire környéke hemzseg a keletiektől.. Rengeteg kínai él itt .. Japánok is vannak..

Ahol meg nincs ,oda meg nem nagyon kell tolmács vagy olyan amihez a kínai nyelvre szükség lenne..

2013. szept. 3. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

még valamit.

Ha már nyelvet akarsz tanulni akkor ajánlom a francia, portugál , olasz és orosz nyelvet. Ezekkel a nyelvekkel egy szállodában már boldogulsz..

Az orosz nyelvvel egyenes út a tenerifei szállodák..(ezt egy nagyon jó barátomtól tudom aki ott él, és ő foglalkozik a munkaerőpiaccal)

2013. szept. 3. 19:28
 10/13 anonim ***** válasza:
én meg a 3-as és a 6os vagyok. Oxford még mindig nagyon London közelében van, én északon vagyok, majdnem a skót határon, itt nem sok külföldi mászkál. viszont fogalmam sincs, hogy mennyire keresett kínai, japán, koreai nyelvtudás, szerintem nem nagyon. nem igazá szoktak nyelvet tudókat keresni, elég ritka.
2013. szept. 3. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!