Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok? 16 éves vagyok...

Mit gondoltok? 16 éves vagyok és világutazó akarok lenne?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 11:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
lány vagyok, stoppal eljutottam már valenciába, párizsba rengeteg helyre, amit sokan elitélnek, de nem rossz az hogy vonatvécén utazva is sok helyre el lehet jutni, de rossz mikor az utolsó vonatról leraknak az istenháta mögött...:)
2009. nov. 4. 16:39
 12/16 anonim válasza:
én pont ugyanígy gondolkodtam mint te ennyi idősen... 18 évesen leérettségiztem és nyárra kimentem németbe melozni egy ügynökségen keresztül, aztán beköszöntött a világválság, és nekem is haza kellett jönnöm... másfél hét keresgélés után találtam egy melot hollandiába. 1 éve vagyok itt 20 éves vagyok. megszereztem minden papírt magamnak, (lakcím, adószám, betegbiztosítás, bankkártya stb...) van egy holland bnőm már 8 hónapja és biztos hogy itt akarok élni:P azt még nemtom hogy vele vagy nélküle... az a lényeg hogy ha valamit akarsz akkor csinálj vmit érte. nekem már sokan mondták hogy jönnének ki, blablabla... de senki nem csinál semmit... ne tökölj. világtúrádhoz viszont elég sok kess kell... ha nem vagy milliomos, akkor csinálj olyasmit amit én.. ne siess... 18 évesen indulj, amikor már nagykorú lettél.. és sok sikert!
2009. nov. 6. 02:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Legyen a példaképed Kőrösi Csoma Sándor! Ha az Ő példáját követed és kikutyagolsz Ázsiába, lehet, hogy már nem is akarsz utazgatni!"

Na ehhez csak annyit, hogy ...vagy úgy maradsz.!

Nem feltétlenül kényelmetlen ázsiában kutyagolni, és töredékébe kerül, mintha a balatonon unatkozol...

2009. nov. 6. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Legyen a példaképed Indiana Jones :D
2009. nov. 6. 14:04
 15/16 anonim válasza:
szerintem indulj el. de vigyél magaddal bicskát
2010. okt. 25. 14:47
 16/16 anonim válasza:
Lassan hét év eltelt a kérdésed óta. Ha látod ezt, érdekelne hogyan alakult az életed:)
2016. szept. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!