Mit gondoltok? 16 éves vagyok és világutazó akarok lenne?
járd ki az iskolát javíts a helyesírásodon
szedj össze elég pénzt az utazási költségekre aztán
mehetsz is
Szia.
18 évesen leérettségiztem és nem tudtam mit kezdjek magammal. 19 éves voltam mikor a fösuli nagyon nem ment. nem érdekelt és foggalmam sem volt mi is akarok lenni.Akkor kerestem egy ügynökséget aki kiközvetitett amerikába Nannynek. Szerencsém volt jó családhoz kerültem, volt takarítónönk így csak a kisfiura kellett vigyáznom. New York mellett voltam,körbe jártam mindent és egy év után haza jöttem.
Aztán megismerkedtem otthon a volt férjemmel és nem akartam messze menni, de vágytam el mindig is. Ìgy angilába mentem egy fél évre au-pair lánynak.Azt is nagyon élveztem. Aztán nem jött össze a házaságom elváltam és most Németországban élek. itt megismertem a mostani férjemet, és vele keresünk eleget hogy nyaralni tudjunk menni egzotikus helyekre mint pl Karib térség stb...
Utolsónak! Megfelelő módon (pl Balkan Flexipass, Interrail) lehet csökenteni az árakat, pl egy Balkan Flexipass 15 napra 25ezer volt 2 éve, mondjuk erre rá kellett fizetni a helyfoglalást, de ez 800-1200Ft között mozgott, így elméletileg 15 éjszakát lehet eltölteni vonaton utazva 40ezer forintért, és ez alatt 6 országot be lehet járni. Aztán mondjuk Ukrajnában nagyon olcsó a hálókocsi 2. osztály(Ukrajnában van 3. osztály is), példaárak: Csap-Kiev: 4000Ft, Lvov-Lugansk(kb 1400km, 27 óra): 6000Ft, Kiev-Odessa 3400Ft, Kiev-Krivoy Rog: 1800Ft
stb. Aki ésszel csinálja, az így is utazhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!