Angliában élsz/éltél?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiköltözni tesómmal Angliába, egyenlőre csak pár hónapra, de nincs ismerősünk. Hol lehet munkát keresni? Alapszintű nyelvtudással rendelkezünk, de csak szeptemberben mennénk és addig tanuljuk.Valaki tudna adni infókat?2009. okt. 25. 15:27
1/6 anonim válasza:
Szia, innen sokat informálódhattok:
www.magyaroklondonban.com
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én Angliában élek lassan 4 éve...
Ha tudtok angolul,akkor bárhol lehet munkát keresni.
4/6 anonim válasza:
Szia, pl. az iranylondon.hu oldalan mindig hirdetnek munkakat, es szallast is egyben. Kozvetitonel kell jelentkezni.
Vagy menjetek ki eloszor au-pair-nek (babysitter) es amikor kint eltek, belejottok a kinti, teljesen mas mentalitasba, kulturaba, eletbe. Es a legfontosabb, hogy amig a csaladnal kaptok szallast es teljes ellatast, valamint zsebpenzt is, nyelviskolaba is jarhattok. Szerintem ez nem egy utolso szempont. gumtree.co.uk
5/6 anonim válasza:
csak akkor gyere ki ha magabiztosan beszélsz angolul, anélkül nagy szerencse kell a munkához. ha nem beszéled jól a nyelvet agency-n keresztül kereshetsz majd munkát..de az hol van hol nincs...
6/6 anonim válasza:
megcáfolnám a munka dolgot.Angliában az dolgozik aki nem akar.nekem van középfokúm,itt semmit sem ér amúgy.Én 4 nap után találtam munkát,pedig se bankszámlám,se n.i nr-öm nem volt,és beszélni sem tudok normálisan.Most találtam egy másodállást 3 hét után,és további interjúkra hívtak.Rámenősnek kell lenni,és határozottnak abban amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!