Mikor éri meg Angliában munkát keresni, mikor van több lehetőség?
Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 21:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem szeptembertől kb december elejéig, majd márciustól kb júniusig.
De ki mennyire fekszik rá a melókeresésre és milyen munkát akar. Sokmindentől függ.
2/4 bánomisén válasza:
Egyetértek az elsővel. Még annyit hozzátennék, hogy minél jobban beszélsz angolul, annál több sanszod van. Nyelvtudás nélkül már itt sem nagyon talál senki semmit, azok az idők elmúltak.
3/4 anonim válasza:
Én itt kint dolgozom egy munkaközvetítő irodában.Eddig úgy tapasztaltam,hogy a kezdődő ünnepek miatt októbertől-decemberig elég sok munkalehetőség adódik..Persze a legtöbb csak ideiglenes meló,kimondottan az ünnepek miatt van felvétel..
A vendéglátásban általában áprilistól -egészen július végéig keresnek megfelelő szakmai embereket.Bár a nyári munkáknál nehezebb munkát kapni,mert rengeteg külföldi diák nem megy haza,hanem nyári munkára megy..
Év bármely napján is találhatsz melót ha jó nyelvtudásod van,és egy jó szakmád..
sok sikert.
4/4 anonim válasza:
májustól szeptemberig van nagyon sok munka errefelé, december január február eléggé holt szezon a vendéglátás területén pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!