Nagyon fontos! Eurolines jegyet vegyek vagy repülőjegyet? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Olvastam itt hogy sokaknak nagyon tetszik az eurolines és egyre kiváncsibb vagyok és azt is írták hogy csodaszép a táj , viszont repülővel sem utaztam még soha és arra is nagyon kiváncsi vagyok , olvastam róla hogy nagyon érdekes. Egyébként Londonba mennék.2013. aug. 1. 09:40
1/7 anonim válasza:
Londonba csakis repülő! 26-28 óra az út, a busz kényelmes az igaz, de nem ennyi időn át. Egyszer jöttem busszal haza Londonból, de soha többet. Semmi érdekes nincs a busz útban, lévén az út nagy része autópálya, így ott sem látsz semmit. A repülő meg pikk pakk ott van 2 és fél óra alatt, kényelmes, gyors.
2/7 A kérdező kommentje:
De a busz bemegy a városokba.
2013. aug. 1. 09:57
3/7 anonim válasza:
Nem senki nem dicséri, csak te egyedül már vagy 10 különböző kérdésben. Menj busszal ha ennyire odavagy érte, de ne írj már ki minden nap kérdést erről. Még reklámként se működik, mert a sok értelmetlen kérdésed miatt egyre ellenszenvesebb ez a társaság..
4/7 A kérdező kommentje:
Ez az egy kérdésem van eddig az eurolines-ról.
Nagy IQ betyár lehetsz , hogy azt hiszed , hogy felteszek 100 kérdést ide az eurolines-ról. Szerinted ha annyira odavagyok érte akkor miért kérdeztem meg hogy melyikkel utazzak? Talán mert láttam a sok kérdést , hogy dicsérték sokan. És azok akik felhasználónévvel kérdeztek illetve válaszoltak? Na biztos én voltam. Mi? Húzz innen a fenébe Te kis hülye IQ betyár
2013. aug. 1. 10:25
5/7 anonim válasza:
Ha nem te lettél volna nem húztad volna fel magad. A szóhasználatra meg vigyázz, mert csak magadat égeted le, ilyen válaszokkal!
6/7 A kérdező kommentje:
Magadat égeted le , hogy minden eurolines kérdésre , sőt lehet hogy minden volánbuszos kérdésre ezt írod. Te nyomorék. Azt hiszed hogy senki más nem utazik busszal? Az egyik ismerősöm barátnője is eurolines-szal utazott , mert repülőn a csomag miatt többet kellett volna fizetnie , de előtte mindig repülővel ment. Menj oda a Népliget buszpályaudvarra , és nézd meg hogy mennyien utaznak külföldi busszokkkal , még nem utaztam eurolines-szal , de az ismerősöm mondta hogy a népligetben nagyon sokan utaznak el busszokkal és a chek-innél is sokan szoktak lenni (gyengébbek kedvéért utasbelentkezés)
2013. aug. 1. 10:39
7/7 anonim válasza:
"De a busz bemegy a városokba."
igen, bemegy, de kb. 20 percekre, a többi autópálya. a repülő kényelmes, gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!