Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek jól teszem hogy...

Szerintetek jól teszem hogy szeptemberben is az eurolines busszal utazom, már sokadik alkalommal?

Figyelt kérdés
24 órás az út Hollandiába. Szerintem repülővel sem lenne sokkal kevesebb. Nektek mi a véleményetek?

2013. júl. 27. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
repülővel ezerszer gyorsabb...
2013. júl. 27. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Mi a véleményem? Az, hogy nem vagy 100-as, ha azt hiszed, hogy a repülőút is közel 24 óra, bár szerintem ez egy kamu kérdés...
2013. júl. 27. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Repülő 2-2,5 óra, előtte Ferihegyre érkezés 1,5 órával max, de 1 is elég, ha nem fapad, utána érkezési reptéren 30p= 4 óra.

Az egy cseppet jobb a 24-nél, főleg úgy, hogy egyenlő áron vannak.

2013. júl. 27. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Jóval rövidebb a repülővel valóban , most néztem meg. De a buszon lehet legalább látni a tájat , főleg Németorstzágot.
2013. júl. 27. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Marhára megéri, hogy láthatod a tájat. Ha neked ez kell, hát szerencsére van rá lehetőség. Én maradnék a repcsinél az tuti. Pláne, ha egy árban van. De sokszor még olcsóbb is repülni.
2013. júl. 27. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor sem utaznek busszal 24 orat, ha malaj qrvak nyalnak fenyesre a *****t ut kozben ingyen...
2013. júl. 28. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!