Az eurolines buszjárat komfortos, kényelmes, jó vele utazni?
Figyelt kérdés
24 órás lesz az út és egyre jobban várom hogy körbe utazzam Németországot , este Ausztriát és csak este ér Hollandiába.2013. júl. 27. 19:27
1/5 anonim válasza:
A másik kérdésben azt írtad, hogy már nem elöször utazol velük. Akkor mi is a kérdés?
2/5 A kérdező kommentje:
MI A TI TAPASZTALAITOK? Én nekem tetszik , rátok vagyok kiváncsi
2013. júl. 27. 19:34
3/5 anonim válasza:
egyszer utaztam velük Londonból Budapestre. Semmi gondom nem volt, a Wc-t is lehetett használni, de csak kis dologra, emellett 3-4 óránként álltunk meg pihenni 10-15 percekre. A busz nem volt rossz, 2 jófej magyar sofőr volt. Ennek ellenére, soha többet busszal, mert 25 óra buszozás maga a halál. Inkább repülök.
4/5 anonim válasza:
Nekem bejön, utaztam már párszor, amikor Németből jöttem haza. Nekem tetszett. Bár én jobban szeretek autóval menni, azt én vezetem és én ritkábban is tartok pihenőt, plusz ha hirtelen pihennék bármikor megtudok állni, ahol éppen pihenő van, plusz gyorsabb is.
5/5 anonim válasza:
Hulladék. A busz egy sima távolsági busz. Az ülésbe alig fértem bele pár óra után meg tiszta felfekvés lett a s,ggem. Aludni nem tudsz mert valaki folyton szájal mert aki Németországba.leszáll az jó magyar szokás szerint lekakkantja hogy más egy egész napot utazik és aludnia kellene. Inkább járok repülővel. Olcsóbb is és gyorsabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!