Kezdőoldal » Utazás » Európa » Balaton VS tenger?

Balaton VS tenger?

Figyelt kérdés

Szerinted miért jó az egyik, és mit nem szeretsz a másikban?

Nem politikai és pénzügyi összehasonlítást kérdezek, hanem csak természeti összehasonlítást.

2013. júl. 27. 21:37
 1/10 anonim válasza:
89%

Fú nem igazán tudok dönteni

Tenger talán azért mert imádom a hullámokat, meg olyan gyönyörű kék, és mégis csak "ú tengerbe vagyok" érzésem van.

Balaton pedig azért mert nem sós, ezáltal sokkal jobban lehet hülyülni :) De én inkább, a tengert választom! :))

2013. júl. 27. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Én a Balatont választanám.

De csak azért mert én félek a tengernél és nem merek bele menni...(tudom hülyeség de félek)

2013. júl. 27. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért a tenger jobb, mert általában szép kék és vannak hullámok is. :)
2013. júl. 27. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tenger, mert tisztabb, sos, es messzebb van.
2013. júl. 28. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A Balatonban jobban lehet úszkálni, de én látványra a tengert szeretem jobban. Úszkálni meg itt vannak a medencék (a tengertől 15 perc sétára lakom).
2013. júl. 28. 03:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt kedvelem / igaz, a tengernél eddig csak kétszer voltam, ellentétben a Balatonnal, de remélem, eljutok majd megint a jövőben /. Összehasonlíthatatlanul jobb a természetes vizekben úszni, még a bőrnek is kellemes illatot ad.

Tenger: a mérete, a morajlása, az egész környezete /Égei-tengernél voltam /, a kellemes klíma, lehetett kagyló-és csigaházakat gyűjteni a parton.

Balaton: hamar felmelegszik, még mindig megvan a retró-hangulata, szintén szép a környezete. Egyetlen negatívum, hogy ha nagy a kánikula, gyorsan elpárolog a víz és sokat kell begyalogolni.

2013. júl. 28. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha választani kell, akkor nekem is tenger, de a Balatont is imádom.

Tenger: tiszta, kék víz (egyszerű búvárszemüveggel is csodálatos dolgokat láthatsz), mediterrán éghajlat, pálmafák, plusz a tengeri levegő nagyon egészséges.

Balaton: imádom az élővilágát (siklók, békák, kacsák, hattyúk), az édesvíz nem szárítja ki annyira a bőröd, plusz nem csíp, ha a szemedbe megy, és persze a gyerekkori emlékek, amik nagyon kedvessé teszik számomra a Balatont :)

2013. júl. 28. 14:52
 8/10 anonim válasza:
26%
Balaton! Itt legalább nem kell félni az ilyen-olyan tengeri herkentyűktől.
2013. júl. 29. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
összehasonlíthatatlan, természetesen TENGER!!!
2013. júl. 29. 14:02
 10/10 anonim válasza:
60%
Tenger! És engem nem zavar a sós víz :D sokkal szebb a tenger mint a balaton
2017. aug. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!