Balaton VS tenger?
Szerinted miért jó az egyik, és mit nem szeretsz a másikban?
Nem politikai és pénzügyi összehasonlítást kérdezek, hanem csak természeti összehasonlítást.
Fú nem igazán tudok dönteni
Tenger talán azért mert imádom a hullámokat, meg olyan gyönyörű kék, és mégis csak "ú tengerbe vagyok" érzésem van.
Balaton pedig azért mert nem sós, ezáltal sokkal jobban lehet hülyülni :) De én inkább, a tengert választom! :))
Én a Balatont választanám.
De csak azért mert én félek a tengernél és nem merek bele menni...(tudom hülyeség de félek)
Mindkettőt kedvelem / igaz, a tengernél eddig csak kétszer voltam, ellentétben a Balatonnal, de remélem, eljutok majd megint a jövőben /. Összehasonlíthatatlanul jobb a természetes vizekben úszni, még a bőrnek is kellemes illatot ad.
Tenger: a mérete, a morajlása, az egész környezete /Égei-tengernél voltam /, a kellemes klíma, lehetett kagyló-és csigaházakat gyűjteni a parton.
Balaton: hamar felmelegszik, még mindig megvan a retró-hangulata, szintén szép a környezete. Egyetlen negatívum, hogy ha nagy a kánikula, gyorsan elpárolog a víz és sokat kell begyalogolni.
Ha választani kell, akkor nekem is tenger, de a Balatont is imádom.
Tenger: tiszta, kék víz (egyszerű búvárszemüveggel is csodálatos dolgokat láthatsz), mediterrán éghajlat, pálmafák, plusz a tengeri levegő nagyon egészséges.
Balaton: imádom az élővilágát (siklók, békák, kacsák, hattyúk), az édesvíz nem szárítja ki annyira a bőröd, plusz nem csíp, ha a szemedbe megy, és persze a gyerekkori emlékek, amik nagyon kedvessé teszik számomra a Balatont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!