Van esélyem munkát találni Angliában CNC forgácsolóként?
Figyelt kérdés
Régóta fontolgatom, hogy szerencsét próbáljak külföldön. Azért Angliára gondoltam, mert csak angolul tudok kb. középszinten. CNC forgácsoló vagyok 7 év szakmai tapasztalattal. Nézegettem angliai álláshirdetéses oldalakat és láttam, hogy azért lenne meló. A kérdésem az lenne, hogy van-e esélyem megkapni valamelyiket, vagy inkább hagyjam?2013. júl. 27. 12:56
1/6 goaus válasza:
Szia! Nagyon jó esélyed lenne, sőt, biztos kapsz állást ha szorgalmas is vagy mellé. Vannak kinn cnc-s ismerőseim, nagyon jól keresnek, az egyik legjobb szakma angliában. Egy jótanács: ne közvető útján gyere ki, ha személyesen keresel munkát jóval több pénzt kapsz, a magyar ügynökségek brutálisan lesápolják a fizukat. Ha van még kérdéses szívesen segítek, hogyan kell nekikezdeni, mi kell munkába álláshoz, stb, nemrég végigjártam én is.:)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Sokat segített. :)
2013. júl. 27. 21:29
3/6 goaus válasza:
Ha komolyan érdekel a dolog, közben megnéztem az én kinti ügynökségem keres most is CNC-seket, ha indulás előtt leszel írj egy mélt a nicowelding77@gmail.com-ra és beajánllak, vagy megadom az ügynök közvetlen elérhetőségét. Olyan 12-14 fontos órabéreket adnak itt kezdésre, ez az első hónapokban olyan 7-900 ezres fizu kb. átszámolva.
4/6 anonim válasza:
Vigyázz az ilyen "700-900ezres" átszámolt fizukkal.
Mindig fontban kérd megadni a fizetést, mert vannak olyan városok ahol az alapfizu semmire sem elég.
5/6 goaus válasza:
Direkt odaírtam neki 12-14 font körül van az órabér, ebből 8 év felett már mindenki ki tudja számolni, legalábbis bízom benne.:) De látom itt mindig van egy ügyeletes hülye aki nem bírja ki ne okoskodjon bele.:))
6/6 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy odakint drágább a megélhetés, de biztosra veszem, hogy több fog maradni a zsebemben.
2013. júl. 29. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!