Angliában élők! Ti hol kerestek lakást?
"Remélem jövőre már kijutok!"
még nem itt élsz? Akkor ne lakásokat nézz! Lakást nem fogsz tudni bérelni, amíg nincs 6-12 havi angliai munkaviszonyod legalább. eltekintenek ettől, ha 6 havi kauciót leraksz. ha viszont alsó hangon 5000-6000 fontot ki tudsz fizetni, nincs értelme kijönnöd.
Utolsó!
Azért, mert bizony a kijövők többségének még az 1200-1500 fontos kezdőtőke is gondot okoz, aki meg le tud tenni egyben 6 havi kauciót és mellette még "él" is, azért az ne mondja hogy otthon nem él jól. Viszont az is igaz, hogy van egy réteg, aki nem feltétlen a több pénz miatt jön, magam is ilyen vagyok, hisz otthon is megkerestem 240-260 ezreket, most mégis itt vagyok. De bizony, a kivándorlók jelentős része csak a pénz miatt jön, és nem végleg, csak egy bizonyos időre. (Azonban sokan mégsem mennek haza, mert belátják hogy nincs sok értelme.)
6-os
,,Azért, mert bizony a kijövők többségének még az 1200-1500 fontos kezdőtőke is gondot okoz, aki meg le tud tenni egyben 6 havi kauciót és mellette még "él" is, azért az ne mondja hogy otthon nem él jól"
És ha eladta a lakását otthon?
Ez az... épp ezt mondom, hogy attól nem élsz jól, hogy van 2 milliód mondjuk ami elég fél évi kaucióra ott kint. 2 milliót bárki össze tud szedni. Csak kérdés mennyi idő alatt. Ha 5-10 évig spórolsz itthon akkor még akár minimálbérből is összehozható. Ettől még nem élsz jól, nem tudsz lakást venni, nem tudsz tovább lépni. Sokan ezt az egyszerű véleményt fújják mint te is, hogy akinek van 1-2 milliója az már gazdag. Holott a másiknak is lenne, ha pl. nem költött volna el ugyanennyi pénzt pl. cigire-kávéra az elmúlt 5-10 évben.
Értem én, hogy nem mindenki ilyen, sőt, sok-sok hedonista, "éljünk a mának" ember van, de bizony vannak olyanok akik beosztással élnek és mondjuk céljuk egy lakás, ház megvétele, évekig spórolnak és összejön 1-2-3 millió aztán rájönnek, hogy túl sok évet kellene még ezt csinálni, így jobban járnak ha kimennek Londonba és akkor gyorsabban összejön a céljuk. Tehát van 2 millió forintjuk, mégse gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!