Horvátország vagy Balaton? Melyik az olcsóbb? Melyik éri meg jobban?
"Viszont Horvátország jóval szebb, és nem beszélve arról hogy egy barna löttyben úszkálsz, hanem a tengerben."
Sok éve nem volt ilyen szép, tiszta, kék a víz, mint idén, egy csomó helyen megírták már.
"Ha eltekintünk a horvát autópályadíjaktól és a több benzinköltségtől, akkor semmivel sem drágább, mint a Balaton"
Ez így van, ha eltekintesz a plusz 80 ezer forintos díjaktól, akkor tényleg pont annyiba kerül.
Ez milyen logika már :D
Természetesen a Balaton éri meg jobban. Sokkal olcsóbb, közelebb van (ez nem csak benzin/pályadíjban mutatkozik meg, hanem nem mindegy, hogy 2 órát vagy 8 órát kell autóban ülni), Balatonfüreden és Siófokon lényegesen magasabb színvonalú a vendéglátás, mint Horvátországban, mindenki beszéli a nyelved (Horvátországban volt tengerparti hely, ahol nem boldogultam se angol, se német, se francia, se magyarral), a víz édes, tehát nem csípi a szemed, kap el a hányinger ha nyelsz belőle és nem teszi tönkre a ruhákat. Ó és persze a Balatonon melegebb a víz! A tenger télen lenne melegebb, de gondolom nyáron nyaralnál.
"Ha valaki nagyon csóró, az menjen a Balatonra egy hűtőtáskával, de akinek a Balaton jobban tetszik az egy kicsikét elfogult vele kapcsolataban."
ez most mi? mi az hogy ha valaki nagyon csóró? EMBER, GONDOLKOZZ MÁR MIT IRSZ. képzeld, én most megyek a balatonra, SEHOVA MÁSHOVA, és igen, elég szarul esett most ez. és szerintem nem csak nekem, hanem azoknak is, akik esetleg nem engedhetik meg maguknak, hogy külföldre utazzanak. gondolom valami BMW-s gazdag kis páva vagy, de azt elmondom neked, én már voltam ugyanúgy Horvátországban is - a Balaton jobb. Horvátország egy idő után unalmas, nem tudsz mit csinálni. A Balaton az igazi,nekem, ha ott vagyok mindig elfog a tipikus "nyári" érzés. persze ez csak az én véleményem, és én se vagyok valami elfogult.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!